S.Last

Prima ervaringen. Alleen moest ik lang wachten op mijn borgsom

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank voor deze beoordeling en het delen van jouw ervaring. Excuses voor de vertraging met betrekking tot de borgsom. Dat nemen we mee ter verbetering van onze service!

K. Bobeldijk

Goed. Geen gezeur en vriendelijke kontakten.

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank je wel voor de mooie toelichting! Veel plezierige kilometers gewenst met je nieuwe auto.
Groeten, Team Lease'm

Maud Vranckx

Een fijne open soort communicatie!

Hoi Maud,
Bedankt voor je fijne review en toelichting. Leuk om te lezen dat je de communicatie waardeert. Wij wensen je veel rijplezier met je nieuwe Peugeot 208!
Groeten, Team Lease'm

E.H.

Super vriendelijk geholpen!

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank je wel voor deze topreview! Heel veel plezier met je nieuwe auto, namens het Lease'm team :-)

J.P.Prins

Alles was perfect geregeld en de service was heel goed en duidelijk.

Reactie Lease’m | Private lease:

Helemaal top! Bedankt voor je prachtige reactie en score.
Veel rijplezier met je nieuwe auto.

Jacky van der Ent

Uitsluitend positief, het contact verliep soepel, de check werd snel gedaan en er werd proactief meegedacht.

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank je wel Jacky, voor je fantastische reactie maar ook het kleine verbeterpuntje dat je geeft. Dat nemen we mee ter verbetering!

Schooneveld-Martina

Zeer tevreden!!!! Denken goed mee en ook waar nodig komen ze met oplossingen. Klantvriendelijk en behulpzaam. Voor de derde keer weer een auto geleast.

Reactie Lease’m | Private lease:

Grote dank voor jouw fantastische beoordeling en woorden! En nog grotere dank voor jouw loyaliteit, wat mooi dat je al voor de derde keer een Lease'm auto rijdt.
We vertrouwen erop dat het nu...
We vertrouwen erop dat het nu ook weer goed gaat bevallen. En mocht er iets zijn, dan weet je ons altijd te vinden ;-)
Fijne dag! Groet, Team Lease'm

A. P. Kalff

Vriendelijke en behulpzame adviseurs. Ze maken tijd voor de klant en je kan voor alle (onduidelijke) vragen, ten alle tijden terecht bij LeaseM.

Reactie Lease’m | Private lease:

Wauw, een reactie waar we een grote glimlach van op ons gezicht krijgen. Superblij dat het gevoel dat we elke dag willen overbrengen aan onze klanten, ook echt zo overkomt naar jou! Super bedankt... Wauw, een reactie waar we een grote glimlach van op ons gezicht krijgen. Superblij dat het gevoel dat we elke dag willen overbrengen aan onze klanten, ook echt zo overkomt naar jou! Super bedankt voor je review.

Ursem Schagen

Geen onderhoud zelf. Je krijgt automatisch bericht van de Garage.

Reactie Lease’m | Private lease:

Bedankt voor je mooie beoordeling! :-)

R. Karremans

Fijne ervaring! Duidelijke communicatie over inleveren oude lease auto en in ingebruikneming nieuw exemplaar. Prima geregeld

Reactie Lease’m | Private lease:

Superfijn om dit te lezen, mooie worden. Hartelijk dank voor je enthousiasme maar ook het vertrouwen in Lease'm.
Veel veilige kilometers gewenst!