Isa Jansen

Wat een super ervaring voor een eerste lease auto! Ik ben zelf nog best jong en was bang dat ik niet helemaal serieus werd genomen. Maar het tegenovergestelde! Ik werd goed geholpen en er werd... Wat een super ervaring voor een eerste lease auto! Ik ben zelf nog best jong en was bang dat ik niet helemaal serieus werd genomen. Maar het tegenovergestelde! Ik werd goed geholpen en er werd altijd contact met mij opgenomen wanneer er vragen waren. En kreeg zelfs een extra bij m’n lease contract omdat het model niet op voorraad was. Echt super!

Reactie Lease’m | Private lease:

Ontzettend bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om dit geweldige verhaal te delen! Erg leuk Isa, super dat je zo enthousiast bent.
Heel veel veilige ritten en rijplezier gewenst...
Heel veel veilige ritten en rijplezier gewenst met je nieuwe auto.
Groetjes, Jorrit van Lease'm

Marja Hendriks

Zeer tevreden! Snelle en vriendelijke communicatie en alles goed geregeld!. Wat een positief verschil met de vorige leasemaatschappij!

Reactie Lease’m | Private lease:

Hallo Marja, op deze zonnige woensdagmorgen worden we extra blij van jouw reactie! Dank je wel voor deze fijne woorden en het positieve verschil dat je ervaart ten opzichte van de vorige... Hallo Marja, op deze zonnige woensdagmorgen worden we extra blij van jouw reactie! Dank je wel voor deze fijne woorden en het positieve verschil dat je ervaart ten opzichte van de vorige leasemaatschappij.
Wij wensen je veel rijplezier in je nieuwe auto!
Vriendelijke groet,

Kees Vierhout

Hele fijne samenwerking, denken met je mee.

Reactie Lease’m | Private lease:

Hartelijk dank Kees, voor deze prachtige woorden!
Geniet van je nieuwe auto!

Ellen Leever

Snel, goed en vriendelijk contact. Alle stappen werden helder besproken. Erg blij met onze auto!

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank voor jouw reactie Ellen! Veel plezier met je nieuwe Peugeot 108.
Groetjes,

José

Blij met het begrip en snelle reacties op mijn emails!
Overdracht auto voor de deur was wat minder spannend dat bij de dealer maar ik was door omstandigheden al blij met de auto op zich!

Reactie Lease’m | Private lease:

Wat prettig om je reactie te lezen! Dank voor deze woorden. De aflevering op locatie is wellicht inderdaad iets minder feestelijk in deze tijd. Daar komt hopelijk gauw weer verandering in :-) Veel... Wat prettig om je reactie te lezen! Dank voor deze woorden. De aflevering op locatie is wellicht inderdaad iets minder feestelijk in deze tijd. Daar komt hopelijk gauw weer verandering in :-) Veel rijplezier en veilige kilometers met je nieuwe auto.
Groet,

Ewout Ruitenberg

Persoonlijk en duidelijk

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank je wel voor deze mooie review, Ewout!

Ellen

Vriendelijk contact, service gericht, snelle antwoorden

Reactie Lease’m | Private lease:

Wat een fantastische reactie Ellen! Heel veel dank voor deze fijne woorden.
Veel rijplezier en veilige ritten gewenst in je nieuwe Peugeot 108.
Groetjes,

Terwolde en nu Nefkens

Fijne, duidelijke en goede lease maatschappij.
Vragen, betalingen, onderhoud, contact dealer of andere zaken altijd vlot en goed geregeld door behulpzame en vriendelijke adviseurs. Fijne, duidelijke en goede lease maatschappij.
Kortom, duidelijk en transparant.

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank je wel voor de uitgebreide reactie. We worden bijna verlegen van deze mooie woorden :-) Heel veel plezier gewenst in je nieuwe Peugeot 208. Uiteraard zijn we ook benieuwd hoe de nieuwe auto... Dank je wel voor de uitgebreide reactie. We worden bijna verlegen van deze mooie woorden :-) Heel veel plezier gewenst in je nieuwe Peugeot 208. Uiteraard zijn we ook benieuwd hoe de nieuwe auto rijdt, laat het ons gerust nog eens weten.
Vriendelijke groet,

Corien van Ieperen Bok

Heel goed, vlotte behandeling.vriendelijk

Reactie Lease’m | Private lease:

Wat ontzettend leuk om je enthousiasme te lezen, Corien. Dank voor deze geweldige woorden en je topscore.
Veel plezier gewenst met je nieuwe auto.
Groet,

Wouter

Zeer klantvriendelijke organisatie

Reactie Lease’m | Private lease:

Bedankt voor deze 3 mooie woorden, Wouter. Heel veel plezier gewenst met je nieuwe auto.