Fix it Annen

Snel, vriendelijk en duidelijk. Gewoon top!

Reactie Lease’m | Private lease:

Super bedankt voor deze geweldige score! Veel rijplezier gewenst met je private lease auto :-)
Groet, Jorrit van Lease'm

Martin den Boer

Goed geïnformeerd met duidelijke uitleg

Reactie Lease’m | Private lease:

Hartelijk dank Martin, voor deze prachtige score!

Linda Faber

Heel goed en vooral duidelijk

Reactie Lease’m | Private lease:

Linda, hartstikke bedankt voor jouw enthousiaste bericht en de waardering! Heel veel plezier gewenst met je nieuwe auto!

M.C. van Maasdam

Het contact is een verademing, er wordt geluisterd en
adequaat gereageerd

Reactie Lease’m | Private lease:

Jouw reactie is ook een verademing :-)! We worden er ontzettend blij van. Fijn dat het contact op deze manier wordt ervaren. Geniet van je nieuwe auto en veel veilige ritten... Jouw reactie is ook een verademing :-)! We worden er ontzettend blij van. Fijn dat het contact op deze manier wordt ervaren. Geniet van je nieuwe auto en veel veilige ritten toegewenst!
Vriendelijke groet,

Ellen Groeneboer

Correct, beleefd en komt snel met een passende oplossing/ aanbod

Reactie Lease’m | Private lease:

Hoi Ellen, bedankt voor jouw superleuke reactie en score! Veel aangename kilometers gewenst met je nieuwe auto.
Groeten, Jorrit van Lease'm

Peter Dijkstra

Geweldig bedrijf ,klantvriendelijk en erg behulpzaam!!

Reactie Lease’m | Private lease:

Peter, bedankt voor jouw prachtige woorden! Veel rijplezier in je nieuwe auto.
Groet,

Martha Wever

Ik kreeg bij Citroën dealer in Hilversum, Kerkelanden, uitvoerig uitleg en kon alle vragen stellen die ik had. Er werd kundig antwoord gegeven en daarom rij ik nu zorgeloos. Bedankt Kevin.

Reactie Lease’m | Private lease:

Wat leuk dat je de tijd en moeite hebt genomen voor deze beoordeling. Bedankt voor je enthousiasme. Veel rijplezier en veilige ritten gewenst met je nieuwe Citroen!
Vriendelijke...
Vriendelijke groet,

Stacey

Erg goed geholpen

Reactie Lease’m | Private lease:

Zo horen we het graag Stacey, bedankt voor je reactie. Veel rijplezier gewenst in je nieuwe auto.
Groet,

Roozemond

Klantvriendelijk behulpzaam meedenken

Reactie Lease’m | Private lease:

Hartelijk bedankt voor jouw prachtige woorden en cijfer! Veel rijplezier gewenst met je nieuwe auto.
Groet, Jorrit van Lease'm

Van de Beek

Prima alles geregeld

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank je wel voor deze prachtige score :-)
Veel plezier met je leaseauto!