Gerry Snijders

Snelle reactie op vragen en vriendelijk in contact

Reactie Lease’m | Private lease:

Bedankt voor deze goede review Gerry!
Veel plezierige en veilige ritten gewenst met je nieuwe auto.

Vera Bogers

Goede service, snel geholpen alles was snel geregeld

Reactie Lease’m | Private lease:

Hallo Vera, dank voor jouw enthousiasme en de genomen tijd om deze reactie te schrijven. Veel plezier gewenst met je nieuwe Peugeot 208.

S

Zeer positief

Reactie Lease’m | Private lease:

En wij zijn ZEER BLIJ met jouw prachtige score voor Lease'm :-) Dank je wel hiervoor. Heel veel prettige ritten gewenst met je nieuwe auto.

Marianne Middelham

Prima voorwaarden, vriendelijke bejegening, toegankelijk, afspraak is afspraak.

Reactie Lease’m | Private lease:

Hoi Marianne, Wat een fantastische woorden op deze maandagmorgen in oktober! :-) Heel erg bedankt voor de genomen tijd om de beoordeling te schrijven. Heel veel rijplezier gewenst in je nieuwe auto.... Hoi Marianne, Wat een fantastische woorden op deze maandagmorgen in oktober! :-) Heel erg bedankt voor de genomen tijd om de beoordeling te schrijven. Heel veel rijplezier gewenst in je nieuwe auto.
Groetjes,

Broers

Prima service

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Geniet van je nieuwe auto!

Van Bussel MFM

Dit is mijn tweede leaseauto en nooit geen problemen ondervonden en een prima service en info.

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank je wel dat je voor je tweede private lease auto weer voor Lease'm hebt gekozen. En uiteraard ook bedankt voor deze prettige toelichting en de goede score.
Op naar veel aangename ritten met...
Op naar veel aangename ritten met je nieuwe auto. Heel veel plezier ermee!

Tineke

Leas’m is ideaal voor een particulier. Zonder extra kosten kun je zo de weg op. Daarom is het voor mij een echte uitkomst!

Beste Tineke,
Beste Tineke,
Leuk te lezen dat wij een goede uitkomst voor jou zijn. Dat is waar we het voor doen, jou en andere klanten onbezorgd laten rijden en genieten van mobiliteit. Veel plezier met je nieuwe auto!

J. van Lieshout

Nette, vlotte en vriendelijke medewerkers en service

Reactie Lease’m | Private lease:

Vriendelijk bedankt voor deze reactie en de mooie score!
Veel aangename ritten in je nieuwe auto gewenst.

Claudia Tjan

Zeer klantvriendelijk.

Reactie Lease’m | Private lease:

En wij zijn zeer blij met jouw fantastische beoordeling :-) Leuk dat je onze service zo waardeert. Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto.
Jorrit van...

Hesselink

Kort, krachtig , zakelijk , vriendelijk , behulpzaam , correct ! Geen klachten

Reactie Lease’m | Private lease:

Van alle woorden die je gebruikt worden we hartstikke blij. Super bedankt voor jouw leuke beoordeling. Veel plezierige en veilige ritten gewenst in je nieuwe auto.