Snelle reactie op vragen en vriendelijk in contact
Reactie Lease’m | Private lease:
Bedankt voor deze goede review Gerry!
Veel plezierige en veilige ritten gewenst met je nieuwe auto.
Jorrit van Lease'm
Bedankt voor deze goede review Gerry!
Veel plezierige en veilige ritten gewenst met je nieuwe auto.
Jorrit van Lease'm
Hallo Vera, dank voor jouw enthousiasme en de genomen tijd om deze reactie te schrijven. Veel plezier gewenst met je nieuwe Peugeot 208.
Jorrit van Lease'm
En wij zijn ZEER BLIJ met jouw prachtige score voor Lease'm :-) Dank je wel hiervoor. Heel veel prettige ritten gewenst met je nieuwe auto.
Jorrit van Lease'm
Hoi Marianne, Wat een fantastische woorden op deze maandagmorgen in oktober! :-) Heel erg bedankt voor de genomen tijd om de beoordeling te schrijven. Heel veel rijplezier gewenst in je nieuwe auto....
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Geniet van je nieuwe auto!
Jorrit van Lease'm
Dank je wel dat je voor je tweede private lease auto weer voor Lease'm hebt gekozen. En uiteraard ook bedankt voor deze prettige toelichting en de goede score.
Op naar veel aangename ritten met...
Beste Tineke,
Leuk te lezen dat wij een goede uitkomst voor jou zijn. Dat is waar we het voor doen, jou en andere klanten onbezorgd laten rijden en genieten van mobiliteit. Veel plezier met je...
Vriendelijk bedankt voor deze reactie en de mooie score!
Veel aangename ritten in je nieuwe auto gewenst.
Jorrit van Lease'm
En wij zijn zeer blij met jouw fantastische beoordeling :-) Leuk dat je onze service zo waardeert. Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto.
Jorrit van...
Van alle woorden die je gebruikt worden we hartstikke blij. Super bedankt voor jouw leuke beoordeling. Veel plezierige en veilige ritten gewenst in je nieuwe auto.