Brenda

1e keer dat ik lease bij Lease'm. Rij nu een week in lease auto. Was even spannend of de auto er op tijd was ivm corona tijd. Dit was niet het geval maar door de goede service van Peugeot dealer is... 1e keer dat ik lease bij Lease'm. Rij nu een week in lease auto. Was even spannend of de auto er op tijd was ivm corona tijd. Dit was niet het geval maar door de goede service van Peugeot dealer is het super opgelost! Bij aanleveren vd documenten wat in het begin voor wat onduidelijkheid zorgde kreeg ik een chagrijnige vrouw aan de tel.

Reactie Lease’m | Private lease:

Een 7 als eindcijfer, dat is een cijfer waar menig bedrijf trots op zou zijn. Maar wij van Lease’m niet. We hebben je verhaal gelezen en snappen de 7 wel. De chagrijnige mevrouw van het... Een 7 als eindcijfer, dat is een cijfer waar menig bedrijf trots op zou zijn. Maar wij van Lease’m niet. We hebben je verhaal gelezen en snappen de 7 wel. De chagrijnige mevrouw van het kredietbeoordeling bureau gaan we daarom zeker even bellen. Je hebt inmiddels ook een mail gehad van mijn collega Britt over de andere punten intern bij Lease’m.
Geniet van de nieuwe auto en veel veilige kilometers gewenst.
Patrick van Lease’m

F Wildschut

Goed. Ik ben vriendelijk en goed geholpen. Alles verliep voorspoedig.

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank voor het cijfer en goed om te lezen dat alles voorspoedig is verlopen. Zojuist heb ik je ook even een mail gestuurd over de gegeven tip.
Britt van Lease'm

Klaas Bos

Prettige ervaring en snelle kundige afhandeling

Reactie Lease’m | Private lease:

Kijk, hier doen we het voor, een 10! Veel plezier van je nieuwe auto!
Britt van Lease'm

Eric Dijkstra

Klantvriendelijk, snelle levering (zowel auto als contract documtenten)

Reactie Lease’m | Private lease:

Wat leuk dat we ook je tweede auto hebben mogen leveren. Dank voor het mooie cijfer en veel veilige kilometers gewenst.
Vriendelijke groet,
Simon van Lease'm

David Schaap

Matig - na 3 jaar een auto geleased te hebben doen ze een poging om mij voor hetzelfde bedrag nog eens een jaar door te gaan. Ik ga toch geen nieuwprijs betalen voor het leasen van een inmiddels 3... Matig - na 3 jaar een auto geleased te hebben doen ze een poging om mij voor hetzelfde bedrag nog eens een jaar door te gaan. Ik ga toch geen nieuwprijs betalen voor het leasen van een inmiddels 3 jaar oude auto? "Een nieuwe is nu wel lastig leverbaar meneer, daar gaat mogelijk wel even overheen" - na vermelding dat ik het dan kennelijk ergens anders moet gaan zoeken kan er plots veel meer, en blijkt onder de streep een hele lading nieuwe 108jes direct uit voorraad leverbaar indien gewenst.

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank voor uw review. Lease'm koopt maandelijks voorraadauto's uit het land (van dealers) op. Hierdoor wisselt onze voorraad wekelijks. Gelukkig was zo ook uw nieuwe 108 Allure toch snel leverbaar.... Dank voor uw review. Lease'm koopt maandelijks voorraadauto's uit het land (van dealers) op. Hierdoor wisselt onze voorraad wekelijks. Gelukkig was zo ook uw nieuwe 108 Allure toch snel leverbaar. Veel plezier van de auto.
Mvg, Patrick van Lease'm

Aty Bos-Boersma

Dit is de eerste keer dat ik bij jullue lease.

Reactie Lease’m | Private lease:

Leuk dat je voor jouw eerste keer Private Lease voor ons hebt gekozen :-) Dank je wel dat je ook direct de moeite neemt om deze beoordeling te schrijven. Geniet van het gemak van private lease, veel... Leuk dat je voor jouw eerste keer Private Lease voor ons hebt gekozen :-) Dank je wel dat je ook direct de moeite neemt om deze beoordeling te schrijven. Geniet van het gemak van private lease, veel veilige kilometers gewenst!

L Razenberg

Goed geholpen bij keuze van lease

Reactie Lease’m | Private lease:

Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Fijn dat je de hulp als goed hebt ervaren. Veel aangename ritten gewenst met je nieuwe auto.
Groetjes,

Nadia Derix

Top service!

Reactie Lease’m | Private lease:

Hallo Nadia, top reactie ook :-) Dank je wel. Geniet van je nieuwe wagen, veel veilige kilometers gewenst.

Romy

Heel fijn, duidelijk & snel geholpen!
Ik ben blij met mijn auto!

Reactie Lease’m | Private lease:

Hallo Romy, dank je wel voor de prettige tekst bij je beoordeling. Echt top! Op naar vele aangename ritten in je nieuwe auto. Veel plezier ermee!
Groetjes,

Privé lease

Prettige omgang en vriendelijk naar de klant toe, meermaals op de hoogte gehouden van de status rondom mijn lease auto. Daarnaast makkelijk te bereiken, zeer laagdrempelig en vragen worden snel... Prettige omgang en vriendelijk naar de klant toe, meermaals op de hoogte gehouden van de status rondom mijn lease auto. Daarnaast makkelijk te bereiken, zeer laagdrempelig en vragen worden snel beantwoord. Zeker een aanrader!

Reactie Lease’m | Private lease:

Wat een mooie en uitgebreide toelichting, top! Bedankt hiervoor.
Geniet van je nieuwe bolide, vele veilige ritten gewenst!