Ahmet

Ik ben een chauffeur die z'n auto niet goed bijhoudt. Onderhoud stel ik uit, ik vergeet vaak van alles en heb eigenlijk nooit tijd om naar de garage heen en weer te gaan. Daarnaast ben ik het... Ik ben een chauffeur die z'n auto niet goed bijhoudt. Onderhoud stel ik uit, ik vergeet vaak van alles en heb eigenlijk nooit tijd om naar de garage heen en weer te gaan. Daarnaast ben ik het overzicht van kosten vaak kwijt. Als het te laat is, dan schieten de reparatiekosten het dak uit en ben ik de pineut. Sinds ik leaseplan heb, is dat allemaal verleden tijd. Ik krijg keurig bericht wanneer m'n auto iets nodig heeft. Alle kosten zijn duidelijk bij elkaar. De auto wordt voor de deur opgehaald en teruggebracht. Het is gewoon ideaal. Leaseplan denkt ook mee en helpt als iets onduidelijk is. Geweldig!

Niet nadenken, maar rijden

YeS

Wat betreft de auto prima, wat afspraak maken met (eigen gekozen) dealer betreft waardeloos

Afscheidnemer

Door de verdere automatisering is er alleen nog maar de "computer says no" situatie bij Leaseplan mogelijk, waar voorheen veel flexibiliteit en ook persoonlijk contact mogelijk was om specifieke... Door de verdere automatisering is er alleen nog maar de "computer says no" situatie bij Leaseplan mogelijk, waar voorheen veel flexibiliteit en ook persoonlijk contact mogelijk was om specifieke zaken te bespreken. Ik voel me niet langer een gewaardeerde klant bij Leaseplan en dat is jammer.

Titel beoordeling:

Het was ooit eens echt goed

B Bouma

De klant moet altijd zelf veel energie steken in het niet functioneren van onderhoud/reparatie planner. Telefonish slecht berijkbaar. Wordt via mailing en telefonishe communicatie altijd terug... De klant moet altijd zelf veel energie steken in het niet functioneren van onderhoud/reparatie planner. Telefonish slecht berijkbaar. Wordt via mailing en telefonishe communicatie altijd terug verwezen naar gebruik van een niet werkend onderhouds/reparatie planning systeem.

Titel beoordeling:

Onmogelijke service na aanschaf auto en onderhoud

Hugo

Onpersoonlijk, enorm omslachtig om onderhoud te laten plegen aan je lease auto, minimaal 3 verschillende garages die nodig zijn, onderhoud, banden en uiteindelijk dealer om issue op te lossen.... Onpersoonlijk, enorm omslachtig om onderhoud te laten plegen aan je lease auto, minimaal 3 verschillende garages die nodig zijn, onderhoud, banden en uiteindelijk dealer om issue op te lossen. Overgeleverd aan omslachtig systeem om afspraak te maken, veel te tijdrovend en klantonvriendelijk.

Terleurstellend

Jvemachinistenverhuur

Bij leaseplan lease je niet alleen een auto maar ook een berg gemak

Geweldige service

Piet van der Steen

Het openbare vervoer tussen mijn adres en garage was gunstig in die zin dat er geen leen auto nodig was.

Het vlotte verloop

Ruud van Bommel