San

Via Profile bandenwissel. Ik hoefde alleen Profile te bellen en Profile regelde de rest

Makkelijk en klantvriendelijkheid

Erik Groenewoud

Gewoon goed geregeld

Zakelijk rijden zonder zorgen

A. Vries

Mooie auto, goede prijs/kwaliteit verhouding van de private lease

Titel beoordeling:

Gemakkelijk lease bedrijf voor privé please

A.Kavelaars

Een alles sluitende service

Titel beoordeling:

Geen rompslomp en losse eindjes

Mark

Afspraak banden , maar ook bij onderhoud perfect geregeld

Ontzorgen

Femke

Wanneer ik extra informatie wil dan is Leaseplan goed te bereiken en bereid je te helpen om de passende informatie te verkrijgen. Via mail krijg je informatie over onderhoudsbeurten waarna je die... Wanneer ik extra informatie wil dan is Leaseplan goed te bereiken en bereid je te helpen om de passende informatie te verkrijgen. Via mail krijg je informatie over onderhoudsbeurten waarna je die gemakkelijk online of via de app kan inplannen.

Prettig service & fijne informatievoorziening

Ray

Prijzen zijn goed, service en klantvriendelijk

Top service

Peter Verhulst

Heel eenvoudig een afspraak gemaakt online en geen gehannes.

Gemak dient de mens

Nicole

Bij bestellen en afhalen van de auto, was leaseplan prima. Een paar onverwachte zaken, zoals een hele lange levertijd wegens kleurkeuze werd uiteindelijk met bemiddeling van de ANWB goed opgelost.... Bij bestellen en afhalen van de auto, was leaseplan prima. Een paar onverwachte zaken, zoals een hele lange levertijd wegens kleurkeuze werd uiteindelijk met bemiddeling van de ANWB goed opgelost. De garage waar we de auto ophaalden was zeer prettig, we kregen goede adviezen. Enkele dagen later hadden we een klein probleempje met de navigatie via android-auto en werden we direct zeer vriendelijk geholpen.
Bij afhalen kregen we van de garage te horen dat we bandenwissel bij hen konden doen. Helaas londen we dit niet aanvinken in de app. Gebeld en een afspraak gemaakt. Een uur voor de afspraak worden we gebeld dat deze niet door kan gaan omdat Leaseplan geen akkoord geeft. Uiteindelijk na uren in de wacht en telefoneren maar een afspraak gemaakt via de voorgestelde route bij een ander bedrijf. Weer een week wachten want de banden moetsen nog worden besteld. (temperatuur was inmiddels fors gedaald, dus reden we al die tijd minder veilig) Daar wel snel en correct geholpen.

Inmiddels was er een klacht gemeld bij leaseplan. Eenmalig hebben zij mij gebeld, terwijl ik niet op kon nemen, want ik was druk aan het werk. Mijn voicemail was ingesproken met het verzoek terug te bellen,. Helaas niet naar een rechtstreeks nummer, maar weer via het algemene nummer. Het algeneme nummer betekent lang in de wacht (gemiddels langer dan een half uur). Daar ik inmiddels al uren bezig was geweest met dit akkefietje heb ik dit opgegeven.

De auto is verder prima. We doen het volgende keer maar alleen via de app, voor zover dat kan, want van de klantenservbice en telefoon moet je het niet hebben.

Al met al prima auto, fijn dat je geen onverwachte ksoten hebt, maar de servbice en bereikbaarheid van leasplan laat te wensen over.

Titel beoordeling:

Auto is prima, maar geregel is door verkeerde afspraken meer dan bij een eigen auto