Nelson

Bij Leaseplan kan je auto rijden zonder zorgen.

zonder zorgen

Leeuwtje

De aanbieding via de wegenwacht is een goede regeling. Zelf is ook gemakkelijk de behoeften in het contract aan te passen.

Titel beoordeling:

Leasen met leaseplan goed idee

Ron Rutjes.

Na 10 jaar rijden via Leaseplan zonder enig probleem voor mij is en blijft dit de juiste keuze zowel bij pech, bij telefonisch contact als bij het maken van een afspraak voor onderhoud via de App of... Na 10 jaar rijden via Leaseplan zonder enig probleem voor mij is en blijft dit de juiste keuze zowel bij pech, bij telefonisch contact als bij het maken van een afspraak voor onderhoud via de App of het wisselen van voertuig.

Probleemloos. Na

John gamelkoorn

Prima service

Super goed

J Beijer

Afspraak maken via de app is zeer makkelijk een paar minuten werk en je afspraak is gemaakt.

Goede service

Lucas

Fijn als je kunt rijden en geen zorgen hoeft te hebben dat je voor onnodige kosten komt te staan als er iets met je auto aan de hand is.

Ontzorgt

René

In de meer dan 20 jaar (> 7.300 dagen) dat ik bij Leaseplan lease, heb ik geen 1 (één) dag "gedoe" gehad.

Leasen zonder zorgen

Arnold

Tevreden totdat je een 6 jaar en 1 maand oude auto inlevert. Elke gebruikersspoor wordt in rekening gebracht, ook al is de lakschade nog zo klein ( bijvoorbeeld krasje door achter iets in de... Tevreden totdat je een 6 jaar en 1 maand oude auto inlevert. Elke gebruikersspoor wordt in rekening gebracht, ook al is de lakschade nog zo klein ( bijvoorbeeld krasje door achter iets in de kofferbak te zetten). Ga er maar van uit dat je op het einde van je contract, er een rekening komt van de eigen bijdrage die in het contract staat. Bij ons was dit € 300,00. Jammer, kennelijk niet genoeg verdient aan de auto ; 73 x maandbedrag.

Eindafrekening

Chris

Super makkelijk allemaal en je wordt goed geïnformeerd als het weer tijd is voor winterbanden of als je (helaas) een boete hebt gekregen. Zeer overzichtelijk allemaal! Tot nu toe nog geen enkel... Super makkelijk allemaal en je wordt goed geïnformeerd als het weer tijd is voor winterbanden of als je (helaas) een boete hebt gekregen. Zeer overzichtelijk allemaal! Tot nu toe nog geen enkel probleem mee gemaakt!

Perfect geregeld