Rik Blezer

Weinig omkijk naar zaken, meer tijd voor mezelf en het bedrijf waar ik werk.

Snel en gemakkelijk

Erwin

Met ANWB Leaseplan onbezorgd autorijden.

Duidelijk en betrouwbaar

E. Jager

Mijn werkgever is aangesloten bij LeasePlan voor beschikbaar stellen van een lease-auto. Al meer dan 15 jaar trouwe klant van LeasePlan en bevalt uitstekend, ruime keuze aan auto's. Verder... Mijn werkgever is aangesloten bij LeasePlan voor beschikbaar stellen van een lease-auto. Al meer dan 15 jaar trouwe klant van LeasePlan en bevalt uitstekend, ruime keuze aan auto's. Verder investering in volledig elektrische autopark wordt ten zeerste aanbevolen, daarbij wel kanttekening dat in verhouding een volledig elektrische auto een stuk duurder is en de keuze beperkter is.

Het gemak van Leaseplan

Jan de Bloois

Bij keuze nieuwe lease auto kwam ik via anwb bij leaseplan

Titel beoordeling:

Snelle afhandeling en goede communicatie

A v Alem

Door de duidelijke en overzichtelijk service tool op de website van Leaseplan, kon ik de service onderhoud van de leaseauto snel en makkelijk plannen.

Titel beoordeling:

makkelijk, snel en zonder zorgen

Z.K.

Snel en overzichtelijk. Goede service

Top service en gemak

Marlous

Met de service van LeasePlan heb je geen omkijken naar je leaseauto. Online kan je alles regelen van bandenwissel, tot schade melden tot onderhoud plannen. De online tool is overzichtelijk en... Met de service van LeasePlan heb je geen omkijken naar je leaseauto. Online kan je alles regelen van bandenwissel, tot schade melden tot onderhoud plannen. De online tool is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Je kan altijd terecht bij een garage in de buurt. Afspraken worden altijd nagekomen.

Snelle en gemakkelijke service

Nadia

Nooit in de steek gelaten

Uitstekende service

Martin

Na een 2 tal lease auto's bij verschillende lease bedrijven, steekt lease plan er toch wel boven uit!

Titel beoordeling:

Lease zonder zorgen en poes pas.

M. Blok

Bij deze professionele organisatie krijg je als particulier de service van een zakelijke leaserijder.

Goed geregeld!