Enthousiast begonnen naar het zoeken van een passende lease auto. Dit verliep echter wat chaotisch, dan was gewenste model er wel maar kleur niet, dan weer wel. Volgende dag weer niet al...Enthousiast begonnen naar het zoeken van een passende lease auto. Dit verliep echter wat chaotisch, dan was gewenste model er wel maar kleur niet, dan weer wel. Volgende dag weer niet al met al na diverse telefoontjes toch nog het juiste model en kleur. Had waarschijnlijk te maken met de drukte. Jammer genoeg zijn we niet geattendeerd op de subsidie regeling, en zijn daardoor een leuk bedrag misgelopen. Verder tot op heden geen klachten.
Groeten Fam Boogaard
Wat rommelige start.
M.Siderius
Geen omkijken naar
Roland Mulder.
Tijdens mijn rit naar een project kreeg ik plots een raar stuurgedrag ,bleek een lekke voorband te zijn. Dichts bij zijnde banden firma was van Essen Banden in westervoort. Stuurde het...Tijdens mijn rit naar een project kreeg ik plots een raar stuurgedrag ,bleek een lekke voorband te zijn. Dichts bij zijnde banden firma was van Essen Banden in westervoort. Stuurde het terrein op bij van Essen en een medewerker die me voorbij liep en naar de band keek opende direct de deur en dirigeerde me naar de 2e brug. Loop maar naar de Balie en geef je info maar door vertelde hij. Ondertussen was hij al begonnen met de reparatie. 10 minuten later reed ik al weer weg. Echt super geholpen een Top bedrijf Van Essen Westervoort.
Titel beoordeling:
Raar stuurgedrag Mercedes Vito.
Cor Bruijn Reym
Heb nog niets te klagen, ben wat auto's betreft een pietluttig persoon
Prima auto
F. B. M.
Louter positieve ervaringen met gedegen, snelle en duidelijke hulp.
Leaseplan verrassend fijn
Jerry
App werkt prima voor het maken van een afspraak, snel een reactie ontvangen, service is goed.
Service
Fetze Reitsma
Auto voldoet uitstekend en als er iets moet gebeuren dan is dat vlot geregeld
zorgeloos rijden
Rob Mulder
Alles wordt perfect voor je geregeld, vriendelijke medewerkers die er voor zorgen dat je nergens naar om hoeft te kijken.
Probleemloos leasen
M. Herrebrugh
De auto leveren was geen probleem ,maar als je de klantenservice belt dan is het de ene smoes na de andere smoes. En dan word het zogenaamd geregeld en vervolgens toch een factuur krijgen of er...De auto leveren was geen probleem ,maar als je de klantenservice belt dan is het de ene smoes na de andere smoes. En dan word het zogenaamd geregeld en vervolgens toch een factuur krijgen of er achter komen dat het niet geregeld is, en dan nog het lef hebben om de schuld bij de klant te leggen.