Jos

Zeer tevreden over Leaseplan

ontzorgd de rijden

M. Baljet

Vlotte afhandeling van eventuele vragen en goede uitgebreide toelichting.

Titel beoordeling:

Fijne auto en probleemloze communicatie.

C. Sarucco

Nu één jaar LeasePlan-rijder, zonder zorgen op weg naar morgen!

Titel beoordeling:

LeasePlan, daar word je beter van!

Maria

Van een billboard waar ik voor het eerst kennis maakte met leaseplan, naar al bijna twee jaar zorgeloos rijden in mijn Hyandai I10. Alles is tot in de puntjes geregeld bij Leaseplan, een... Van een billboard waar ik voor het eerst kennis maakte met leaseplan, naar al bijna twee jaar zorgeloos rijden in mijn Hyandai I10. Alles is tot in de puntjes geregeld bij Leaseplan, een gebruiksvriendelijke app bij de hand om snel een afspraak te maken, heldere contractafspraken en duidelijke communicatie via de mail. Ik hoef geen eigen auto te bezitten en rij bewust, op basis van de afgesproken kilometers per jaar.

Zorgeloos autorijden

John

Duidelijke website

Goede service

Anja

Mijn auto wordt met onderhoud gehaald en gebracht ik heb nergens geen omkijken meer naar

Geheel ontzorgt

J.U te Raalte

Altijd bereid te helpen

Altijd bereikbaar

Jan Keizer

Voor de eerste wissel van de banden had ik ruime keus uit specialisten die dit kunnen uitvoeren. Bij de keuze van welke band had ik ook inspraak, voorkeurband (Good Year) zat niet in het... Voor de eerste wissel van de banden had ik ruime keus uit specialisten die dit kunnen uitvoeren. Bij de keuze van welke band had ik ook inspraak, voorkeurband (Good Year) zat niet in het assortiment. Echter ook zeer teveredn met de nu gemonteerde Bridgestone banden.

Leaseplan denkt mee

Natalia

Alles altijd goed geregeld en makkelijk om online of telefonisch afspraken te maken (serice, onderhoud, reparatie). Eigenlijk geen klachten tot nu toe

Uitstekend