stan martens

Netjes, in alle opzichten

gewoon goed

Gideon Enexis

Altijd snel en goed geholpen.

Zorgeloos auto rijden.

Alexander B

De keuze van verschillende soorten en typen auto's is groot, het mag wat betreft kosten wat scherper. Eenmaal de sleutels in de hand is het ronduit comfortabel te noemen want rijden, tanken en... De keuze van verschillende soorten en typen auto's is groot, het mag wat betreft kosten wat scherper. Eenmaal de sleutels in de hand is het ronduit comfortabel te noemen want rijden, tanken en onderhouden verloopt uiterst eenvoudig.

Titel beoordeling:

Ruime keuze en comfortabel rijden

Henry Zeeman

Uitstekende auto's in de occasionlease, heldere afspraken, netwerk van betrouwbare garagebedrijven voor het onderhoud.

Goed leasebedrijf

Peter C

Ben heel erg tevreden, duidelijke afspraken dus betrouwbaar, als ik iets wil weten hoef ik maar te mailen of bellen en ik krijg direct antwoord, je kan zonder problemen verlengen of een nieuwe auto... Ben heel erg tevreden, duidelijke afspraken dus betrouwbaar, als ik iets wil weten hoef ik maar te mailen of bellen en ik krijg direct antwoord, je kan zonder problemen verlengen of een nieuwe auto uitzoeken naar eigen smaak, ik wil niet meer anders, om de 3 a 4 jaar weer een mooie nieuwe auto uitzoeken, volgend jaar Oktober zoek ik weer een nieuwe uit voor 3 a 4 jaar, dus omdat alles precies is waar ik van hou een dikke 10, bedankt Leaseplan voor de fijne jaren betrouwbaar rijden.

Titel beoordeling:

Betrouwbaar rijden in een mooie nieuwe auto naar eigen smaak

R

Nog niet veel ervaring, maar wat gedaan moest worden was zeer goed.

Zeer goed

Carl Dekker

Vlot en aktief geholpen. Broekhuis denkt mee met de klant en helpt deze weer vlotjes op weg.

Titel beoordeling:

Met Broekhuis Alkmaar weer snel op weg.

Maril

Met mijn Garage Vaessen is alles goed en snel geregeld via Mijn LaesePlan.

Titel beoordeling:

Leaseplan, je regelt alles heel snel en gemakkelijk.

Rudy Stokvis

Met een auto die weinig onderhoud nodig heeft, vallen kosten reducerende maatregelen vanuit Leaseplan, des te meer op! Ik verwacht een full service concept vanuit LP en aangestuurd via een dealer.... Met een auto die weinig onderhoud nodig heeft, vallen kosten reducerende maatregelen vanuit Leaseplan, des te meer op! Ik verwacht een full service concept vanuit LP en aangestuurd via een dealer. One stop shopping zou net dat beetje meerwaarde geven.

Zakelijk