Ton Gielen

De menselijke kant is totaal genegeerd tijdens de Coronatijd; hoewel door overheidsmaatregelen het reizen zeer beperkt of onmogelijk werd gemaakt heeft Leaseplan niet nagedacht over het feit dat... De menselijke kant is totaal genegeerd tijdens de Coronatijd; hoewel door overheidsmaatregelen het reizen zeer beperkt of onmogelijk werd gemaakt heeft Leaseplan niet nagedacht over het feit dat zeker de oudere klanten in de afgelopen 2 jaar amper hebben kunnen rijden, waardoor wij nu in 2 jaar tijd de minimale contract kilometers van één jaar hebben geconsumeerd. Hierover contact gezocht via een zeer slecht functionerende "Chatsessie", met als antwoord (na vele minuten wachten): pech gehad en kunnen we niets aan doen (eigenlijk moet dit zijn: "Willen we niets aan doen, als we maar beuren!").

Titel beoordeling:

Dienstverlening correct en zeer zakelijk

Marcel Vreuls

Ontevreden, werkt niet en kost me iedere keer een extra dag omdat de validatie achteraf plaatsvind in plaats van het moment dat onderhoud gepland wordt. Het leasplan nummer wordt uitgegeven.

Titel beoordeling:

Gepland onderhoud, service slecht geregeld in combinatie met de dealer

Arie

Door leaseplan wordt ik gedwongen naar ketens te gaan waar voor hen de prijs het beste is; ik als lease klant heb geen keuze om voor de bijtelling die ik betaal voor een auto eigen keuze te maken... Door leaseplan wordt ik gedwongen naar ketens te gaan waar voor hen de prijs het beste is; ik als lease klant heb geen keuze om voor de bijtelling die ik betaal voor een auto eigen keuze te maken welke service en kwaliteit ik wil ontvangen. Weinig klantgericht daarmee

Dwang

PN

Sinds ik lease bij leaseplan heb ik geen omkijken meer naar dure onderhoudsbeurten e.d. Dat is heel fijn

Goede service

Adriaan Swaen

Professioneel

Titel beoordeling:

Dit was gewoon een plezier

Henry Frijde, Hellevoetsluis

Top

Uitstekend

Donata Dijkman

Tot op de dag van vandaag geen spijt

Duidelijk en goede comminicatie

piet huvenaars

Goede service en vriendelijk personeel

Titel beoordeling:

heel eenvoudig alles te regelen

Gwendy

Goede service, snel en gemakkelijk alles regelen via de app

Goede service