Klaas Jan

Moeizame manier van afspraak maken bij de garage via de app. Gewenste garage komt niet in beeld op bepaalde kalenderdagen, en wanneer dat wel gebeurd belt de garage dat het op die betreffende dag... Moeizame manier van afspraak maken bij de garage via de app. Gewenste garage komt niet in beeld op bepaalde kalenderdagen, en wanneer dat wel gebeurd belt de garage dat het op die betreffende dag niet lukt. Bovendien gebeld door de verkeerde garage terwijl het wel goed in de app stond. Positief is wel dat de medewerkers van Leaseplan bereidwillig zijn om problemen op te lossen. Helaas alleen per chat. Bellen lukt dan weer niet.

Titel beoordeling:

Leaseplan op zich ok, app kan beter

Paulina

Heerlijk om in een nieuwe auto te rijden zonder bijkomende kosten. Geen stress om de kosten als er een beurt word uitgevoerd en zeer eenvoudig de zaken voor je auto regelen

Nieuwe auto zonder omkijken

M

Ik kan veilig rijden met mijn kinderen en heb geen omkijken naar kosten die gemaakt wordenm

Happy

Gewoon 4 jaar top rijden zonder omkijken

Super

Bert W.

Lease is makkelijk en duidelijk. Je weet waar je aan toe bent en krijgt vertrouwen, duidelijkheid en waar voor je geld. Nooit meer (financiele) rompslomp omtrent garagebeurten en/of verzekeringen

Waar voor je geld!

Frank

Heel goed en zorgvuldig

Goede snelle ervaring

Esther

Wanneer je least via LeasePlan verdwijnen al je zorgen omtrent je auto.

Geen zorgen meer

M. Frehse

Na jaren twijfel toch de stap genomen om te gaan leasen via ANWB/Leaseplan.
Na jaren twijfel toch de stap genomen om te gaan leasen via ANWB/Leaseplan.
Mijn twijfel en angst was al snel weggenomen doordat alles super geregeld is en heel overzichtelijk in mijn leaseplan! Na dit termijn ga ik zeker weer voor deze Lease maatschappij!

Lease ervaring

Arie

Via de app kwam ik niet direct bij de dealer die de auto had geleverd. M.b.v. een medewerker was dit heel snel gerealiseerd en toegelicht voor een volgende keer.

Titel beoordeling:

De 1e afspraak voor een onderhoudsbeurt.