John Nam

Afgelopen vijf jaar zonder enige zorgen alles goed geregeld door Lease plan. Ook bij een schade afwikkeling.

Duidelijke voorwaarden

Gianluigi

Goed ervaring met LeasePlan.
Alles makkelijk en snel geregeld, duidelijk informaties, competitive prijs, flexibiliteit met de contract als jij meer of minder contractuele km met de auto rijd

Opel Crossland X 2020

Geer

De grote S van Service en perfectie in gemak en plezier zonder zorgen.

Titel beoordeling:

alles erop en eraan zonder zorgen!!!!!!!!

Martijn Otte

De auto is top, service is top en de administratie transparant.

Titel beoordeling:

Precies de auto die we willen, zonder kapitaal te verspillen.

Gerard de Kruijff

Is mijn vierde leaseauto en tot nu nooit problemen problemen gehad

nooit problemen

Wendy

Ik breng mijn auto voor onderhoud. Er wordt aangegeven door Motorhuis dat zij niet de banden mogen vervangen omdat Leaseplan geen contract heeft met Motorhuis voor de banden. Leuk om hier als klant... Ik breng mijn auto voor onderhoud. Er wordt aangegeven door Motorhuis dat zij niet de banden mogen vervangen omdat Leaseplan geen contract heeft met Motorhuis voor de banden. Leuk om hier als klant last van te hebben. Heel klantonvriedelijk. Ik moet zelf de banden in de gaten houden en dan weer een vrije dag nemen om de auto opnieuw weg te brengen.

Twijfel over Leaseplan

Hans Doorn

Inmiddels een jaar in het bezit van een auto via LeasePlan, over mijn ervaringen tot nu kan ik niets slechts zeggen. De service is uitstekend en het gemak om via "Mijn Leaseplan" zaken zoals... Inmiddels een jaar in het bezit van een auto via LeasePlan, over mijn ervaringen tot nu kan ik niets slechts zeggen. De service is uitstekend en het gemak om via "Mijn Leaseplan" zaken zoals onderhoudt te regelen zijn eenvoudig en overzichtelijk.

Zeer tevreden

De Bock

Snel en makkelijk

Zeer te vreden

LV te Emmen.

Ik lease al een jaar of 8 bij Leaseplan. Of het nu onderhoud betreft, of schade of wat dan ook, Leaseplan staat altijd direct voor je klaar. Leaseplan neemt alle handelingen direct over waardoor ik... Ik lease al een jaar of 8 bij Leaseplan. Of het nu onderhoud betreft, of schade of wat dan ook, Leaseplan staat altijd direct voor je klaar. Leaseplan neemt alle handelingen direct over waardoor ik volledig "ontzorgd" word. Verder wordt je vakkundig en heel vriendelijk te woord gestaan als je vragen hebt. Kortom, door Leaseplan rijd ik zorgeloos!

Zorgeloos autorijden bij Leaseplan