Alex van leeuwen

Ondanks wat technische tegenslagen altijd zeer goed geholpen

Leaseplan, voor zorgeloos rijden

C.r. bänziger

Volgens mij zit in mijn leaseplan ook verzekering. Maar ik heb elke keer extra moeten betalen voor schade. 1x door vandalisme. 1x door schade via een stoeprand (gladde wegdek). Airco werkt nu ook... Volgens mij zit in mijn leaseplan ook verzekering. Maar ik heb elke keer extra moeten betalen voor schade. 1x door vandalisme. 1x door schade via een stoeprand (gladde wegdek). Airco werkt nu ook niet 2 maanden voor afloop contract en daarom wordt het niet gerepareerd. Zeer vreemd, ik zou het niet aanraden.

Redelijk

H. Wiegers

Ik heb een navigatiesysteem in de leasewagen, maar de updates kunnen niet toegepast worden, omdat het onderhoudsbedrijf daar geen toegang toe heeft, dit is afgeschermd en alleen de dealer kan deze... Ik heb een navigatiesysteem in de leasewagen, maar de updates kunnen niet toegepast worden, omdat het onderhoudsbedrijf daar geen toegang toe heeft, dit is afgeschermd en alleen de dealer kan deze update verwerken evt bij een servicebeurt, maar Leaseplan heeft de dealer niet geaccepteerd als onderhoudsbedrijf.

Titel beoordeling:

Goede leasewagen ontvangen maar totaal onderhoud is knudde

Bas

Het wordt elk jaar een beetje minder, meer fouten en alles om geld te besparen

schrale dienstverlening

Marjan

Je weet waar je aan toe bent (kosten per maand), je hebt daarvoor een uitstekend rijdende auto en als er iets is, wordt dit snel opgelost.

Tevreden klant

Bij Leaseplan geen onduidelijkheden,alles is helder en Leaseplan regelt
alles.

Leaseplan TOPPIE.

Miranda C

Deze KIA Picanto met alles erop en eraan rij ik inmiddels 3 jaar met erg veel plezier. Alles voor 1 prijs, alleen nog tanken en klaar. Voor onderhoud is een afspraak bij de garage zo gemaakt zonder... Deze KIA Picanto met alles erop en eraan rij ik inmiddels 3 jaar met erg veel plezier. Alles voor 1 prijs, alleen nog tanken en klaar. Voor onderhoud is een afspraak bij de garage zo gemaakt zonder extra kosten.
Kortom een meer dan tevreden klant.

Titel beoordeling:

Fantastische auto met een fantastische service voor een fantastische prijs

MDB

Tot nog toe steeds goed geholpen, vragen worden vlot afgewikkeld.

Fijne leasemaatschappij.