Frits S

Na 3 jaar nog steeds dik tevreden!
Alles goed geregeld via de leaseplan appFrits Barendrecht

Titel beoordeling:

Leaseplan kan ik aanraden.

H.Pluijmen

Comfort en gemak

Goede en snelle service

Rick

Alles is makkelijk digitaal in te regelen

Titel beoordeling:

Prima service, niets te klagen

Decker

Bij start lease helemaal ok, verder weinig contact met leaseplan.

Titel beoordeling:

Prima voorstel wel auto via Anwb geleased, voelt vertrouwder.

Henk Schreurs

Leaseplan ondersteund op een klantvriendelijke en snelle manier in mijn vervoersvragen. De service is goed geregeld vanuit thuis en afspraken worden goed nagekomen. Dit geeft een betrouwbare feel en... Leaseplan ondersteund op een klantvriendelijke en snelle manier in mijn vervoersvragen. De service is goed geregeld vanuit thuis en afspraken worden goed nagekomen. Dit geeft een betrouwbare feel en rust.

Leaseplan ontzorgt

Maurice Lieven

Via de systemen van Leaseplan word ik op tijd geïnformeerd over zaken als laten uitvoeren van onderhoud en is het makkelijk en snel een afspraak te maken daarvoor.

Gewoon goed geregeld

Vincent Berends

Alleen maar positief

Alleen maar postief

Donna Rhebok

Als je een auto nodig hebt en van "makkelijk" houdt, kies dan voor leasen bij LeasePlan. Hier voel je je als klant echt koning, want ze doen er alles aan om het de klant zo makkelijk mogelijk te... Als je een auto nodig hebt en van "makkelijk" houdt, kies dan voor leasen bij LeasePlan. Hier voel je je als klant echt koning, want ze doen er alles aan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Dus LeasePlan had net zo goed PleasePlan kunnen heten!

LeasePlan = EasyLease !

Maij Geers

Bij Leaseplan heb ik altijd een vrij nieuwe auto. (Nieuw bij aflevering en 4 jaar oud bij inleveren. Geen omkijken naar onderhoud en reparatie.

Titel beoordeling:

Altijd een vrijwel nieuwe auto.

Karin

Goede service, goed bereikbaar