Barista Danny

Na een aantal jaren klant bij Leaseplan zullen wij dit nog jarenlang blijven. We blijven erg tevreden over het fleetmanagement en onderhoud van de wagen, en van de service van Leaseplan. Correct en... Na een aantal jaren klant bij Leaseplan zullen wij dit nog jarenlang blijven. We blijven erg tevreden over het fleetmanagement en onderhoud van de wagen, en van de service van Leaseplan. Correct en eenvoud! Toppers!

Snel. Eenvoudig. Correct

Jorn

Weinig regelwerk, zorgeloos autorijden

Zorgeloos leaserijden

Caglar

LeasePlan neemt de zorgen omtrent onderhoud etc. weg bij de gebruiker. Je kunt eenvoudig je afspraken inplannen en wordt herinnerd aan bijvoorbeeld een winterwisseldag. Helaas is het wel zo dat de... LeasePlan neemt de zorgen omtrent onderhoud etc. weg bij de gebruiker. Je kunt eenvoudig je afspraken inplannen en wordt herinnerd aan bijvoorbeeld een winterwisseldag. Helaas is het wel zo dat de maximale uit alle onderdelen worden gehaald. Een kant wel te begrijpen. Verder is de onderhouden e.d. allemaal conform het boekje.

Simpel en Eenvoudig

Dyon

Het was een hoop gedoe om het leasen administratief goed geregeld te krijgen, maar nu het eenmaal rond is uiteindelijk erg blij met de leaseauto.

Gedoe maar fijne auto

Dave

Voor elk soort onderhoud naar een ander bedrijf .

Onderhoud is niet klantvriendelijk

Marsan

Niet aan telefonische afspraken houden en altijd een ander de schuld geven

Titel beoordeling:

Afspraken maken en niet in het leaseplan opnemen

Lukas

Slechte service, geen hulp bij problemen

Slechte service, geen hulp bij problemen

Adams

Ik heb sinds vorig jaar een volvo v60 via leaseplan. Erg tevreden over de auto geleverd door Volvo dealer van der Wulp in Oud-Beijerland. De service van leaseplan is echter matig. Ik mag niet naar... Ik heb sinds vorig jaar een volvo v60 via leaseplan. Erg tevreden over de auto geleverd door Volvo dealer van der Wulp in Oud-Beijerland. De service van leaseplan is echter matig. Ik mag niet naar de volvo dealer voor onderhoud en bandenwissels, maar moet voor onderhoud naar Bosch Servicecenter in Moordrecht en bandenwissels naar wederom een andere serviceleverancier, in dit geval kwikfit. Erg onhandig en klantonvriendelijk. Ook omdat vooral kwikfit alles behalve een premium gevoel geeft. Wat mij betreft geen leaseplan meer de volgende keer mits ik naar de dealer kan.

Titel beoordeling:

Luxe auto, maar geen luxe ervaring

NA Kout

Als je op zoekt bent naar een organisatie die je als een nummer behandeld en uitsluitend onpersoonlijk en digitaal met je communiceert, dan ben je bij Leaseplan aan het juiste adres! Leaseplan biedt... Als je op zoekt bent naar een organisatie die je als een nummer behandeld en uitsluitend onpersoonlijk en digitaal met je communiceert, dan ben je bij Leaseplan aan het juiste adres! Leaseplan biedt genoeg communicatiekanalen hoor, er is Whatsapp, een eigen Leaseplan app, je krijgt mails en hebt een Leaseplan online omgeving. Het probleem is alleen dat die kanalen niet geintegreerd zijn en allemaal los van elkaar bestaan. Dit leidt ertoe dat er keer op keer zaken fout gaan en dat je keer op keer informatie moet doorgeven in het ene kanaal die je al had geregistreerd in het andere kanaal. Heel frustrerend allemaal en om moedeloos van te worden. Niet alleen bij mij als gebruikers overigens. Ook de vakgarage bij mij in de buurt - die tenminste wèl persoonlijk met mij communiceren - klaagt steen en been over Leaseplan. Ooit de beste misschien, maar dat is Leaseplan al lang niet meer.

Titel beoordeling:

De beste is Leaseplan al lang niet meer

P A Kas

Slecht van het begin af aan

Slecht