Ineke uit Zwijndrecht

Al vanaf het begin dat ik mijn oog op de Skoda Karoq heb laten vallen en deze in de lease bij Leaseplan wilde, zijn de contacten via Leaseplan en het gebruik van de app goed. Ook over telefonisch... Al vanaf het begin dat ik mijn oog op de Skoda Karoq heb laten vallen en deze in de lease bij Leaseplan wilde, zijn de contacten via Leaseplan en het gebruik van de app goed. Ook over telefonisch bereikbaarheid ben ik uiterst tevreden

tevreden klant

Sharon

Zeer fijn in communicatie, bij onderhoud en schade vriendelijke hulp en snelle hulp.

Zeer prettige leasemaatschappij

PETER FAAS

Het is van u vraagt wij doen het tot nu toe alleen maar fijne ervaring

omdat het zo is

Richard

Duidelijke afspraken, contract nagekomen ondanks dat uitgezochte auto in eerste instantie niet (meer) leverbaar was voor afgesproken prijs. Uitvoering gekregen met iets meer opties voor zelfde... Duidelijke afspraken, contract nagekomen ondanks dat uitgezochte auto in eerste instantie niet (meer) leverbaar was voor afgesproken prijs. Uitvoering gekregen met iets meer opties voor zelfde prijs. makkelijke app, duidelijke communicatie.

prima leasemaatschapij

K van Santen

Duidelijk en open

Vertrouwd

Jutiar

Je mag zelf een garage dichtbij jou werk of huis te zoeken

Titel beoordeling:

Alles makkelijk en handig gemaakt

Henk Evers

Snelle en zeker een goede service!

Top Lease!

Tom

Tot op heden is er ten alle tijden goed gehandeld door Leaseplan. Handige overzichtelijke app waar alle gegevens terug te vinden zijn en waar ook snel een afspraak voor onderhoud of reparatie... Tot op heden is er ten alle tijden goed gehandeld door Leaseplan. Handige overzichtelijke app waar alle gegevens terug te vinden zijn en waar ook snel een afspraak voor onderhoud of reparatie gemaakt kan worden. Wat ook top is zijn de te die worden gestuurd over periodiek onderhoud. Verder hebben ze een goede service en veel locaties waar de auto heen kan voor onderhoud etc. Eigenlijk kan ik geen minpunten noemen. Ga zo door!

Titel beoordeling:

Goede service en kwaliteit!

André

Zeer goede service die zeer goed en makkelijk te bereiken is

Geweldige service

Vandoorsselaer François

We hebben 6j geleast. Alles ging heel vlot via de app. Nooit problemen gehad. Ook telefonisch goed geholpen wanneer nodig was.

Lease auto i10 hyundai