Thea

Auto keurig afgeleverd en onderhoud keurig uitgevoerd

Titel beoordeling:

Rijden met veel plezier en zonder zorgen

Jeroen VanBuuren

Leaseplan geeft mij het gevoel van ontzorgen. De afspraken zijn duidelijk, onderhouds contracten, de ANWB in mijn geval allemaal prima geregeld. Het verlengen van mijn lease contact terwijl ik... Leaseplan geeft mij het gevoel van ontzorgen. De afspraken zijn duidelijk, onderhouds contracten, de ANWB in mijn geval allemaal prima geregeld. Het verlengen van mijn lease contact terwijl ik eigenlijk de auto al had moeten inleveren was geen enkel probleem. 1 telefoontje en alles was opgelost. Ik ben zeer tevreden over Leaseplan. Ga aub zo door.

Ontzorgen

R.Ivens

Had een schroef in mijn voorband en dit zag ik omdat mijn Toyota Yaris een signaal gaf dat de bandenspanning laag was.
Afspraak gemaakt bij garage cappendijk in Terneuzen, kon langs komen en...
Afspraak gemaakt bij garage cappendijk in Terneuzen, kon langs komen en een bakje koffie gekregen.
Auto was binnen 20 minuten klaar en kon zo weer verder rijden zonder rekening enz omdat ik bij leaseplan deze lease, lekker gemakkelijk.

Titel beoordeling:

Fantastisch een auto leasen.

Eef

Top website met duidelijk portaal waarop je heel veel zelf een snel kunt regelen.

Titel beoordeling:

Goed portaal voor selfservice.

Juliëtte

Leaseplan regelt alles, zelf hoef je praktisch nergens meer aan te denken.

Prima ontzorging

Monica

Alles loopt soepel en volgens afspraak

Goede ontzorgde service

Henk

Vanaf het eerste gesprek tot en met het ophalen van de auto liep alles volgens afspraak. Heldere communicatie via e-mail en app.

Titel beoordeling:

Leasen via LeasePlan: makkelijker kan niet b

Kitty D.

Al meer dan 5 jaar lease ik van leaseplan. Nog nooit een probleem gehad.

Leasen zonder zorgen