Adequate en snelle beantwoording van mijn vragen.

Goede service.

De ervaring met dit bedrijf is goed, kwaliteit van het product is goed en het product is lekker licht. Klantenservice is prima, ik kreeg binnen 24 uur antwoord op mijn mailtjes.
Toch ook een...
Toch ook een paar dingetjes die nog verbetert kunnen worden: 1. Op de website zetten of een product op voorraad is of niet. 2. Levertijden sneller maken, toch 3 werkdagen bij mij geduurd. 3. Stroomkabel van het product zit aan de rechterkant, voor mij in ieder geval heel storend om daardoor weer dingen om te gaan leggen. Hou het simpel en maak hem in het midden. 4. Het product was zeer slecht verpakt waardoor de kans groter is dat het product al schade heeft wanneer het aankomt. Doos was kapot en er zat geen opvulmateriaal in terwijl led lampjes toch behoorlijk breekbaar zijn.

-Kwaliteit van het product
- Klantenservice

LED schrijfbord besteld. Snelle communicatie, heldere website. Alles prima dus.

Vooral het verloop van bestellen naar aflevering goed onder controle.

LED reclamebord via internet besteld.

Directe geinformeerd over de voortgang van de bestelling en afspraken werden nagekomen. Prima.

Goede service, maar product mag beter.

goede en snelle service

Willy Van de Maele

Bestelling is heel vlug geleverd en is volledig volgens beschrijving.

Alles wat nodig is zit bij de verpakking.

Bord gekocht voor eigen gebruik in huis

Led bord goed aangekomen. Batterij die besteld was bij het bord was niet meer in stock en blijkbaar ook niet toepasbaar op het bestelde bord. Misschien hierover iets duidelijker zijn op de site ,... Led bord goed aangekomen. Batterij die besteld was bij het bord was niet meer in stock en blijkbaar ook niet toepasbaar op het bestelde bord. Misschien hierover iets duidelijker zijn op de site , het werd namelijk wel vertoond in aangeraden extra koopjes bij dit bord. De instructies over het schoonmaken van het bord konden ook iets duidelijker.

Ziet er professioneel uit
Makkelijk en vriendelijk contact met het bedrijf ivm onduidelijkheden

Galerie Atelier Stam

Alles naar wens verlopen.

Vlotte reactie op een vraag.

Interdoors

Onze bestelling is prima geregeld.

Snelle levering!