Dales

Zeer goed

A Engberts

Uitstekend

rony

Ben zeker niet tevreden over de communicatie,lego pre-order gedaan en 2/8 geleverd(heel snel)maar een verkeerde levering.Kan iedereen gebeuren.Maar dan moet je zelf nog wat moeite doen,fotos nemen... Ben zeker niet tevreden over de communicatie,lego pre-order gedaan en 2/8 geleverd(heel snel)maar een verkeerde levering.Kan iedereen gebeuren.Maar dan moet je zelf nog wat moeite doen,fotos nemen en het verkeerde pakje retour te sturen.Moest het dan op mijn werk tijdens mijn pauze op de post doen.Maar vandaag 12/8 heb ik het pakje dan uiteindelijk ontvangen(vele dagen verder en een late verjaardagscadeau)Had ik dan toch een sorry kaartje verwacht in de doos.Dus beter communiceren naar de klant toe

Damy Bousché

Overzichtelijke website en snelle ( goed verpakte) bezorging.

ramon hermans

Net bedrijf

Niels Boersma

Goed, netjes geregeld allemaal

Melvin van Veen

Top bedrijf!

Niels Kloosterman

Hele goede levering, alles netjes verpakt waardoor en geen beschadigingen op de producten komen.

T. Vissers

Mijn allereerste bestelling met 2 Lego sets is kwijt geraakt bij DHL. Na een telefoontje & vriendelijk geholpen, en vervolg via email is er zonder vragen of twijfels meteen een nieuw pakket... Mijn allereerste bestelling met 2 Lego sets is kwijt geraakt bij DHL. Na een telefoontje & vriendelijk geholpen, en vervolg via email is er zonder vragen of twijfels meteen een nieuw pakket opgestuurd dat een dag later al binnen was. Top service!
Daarna 2 toffe Lego's in elkaar gezet :-)

De oorspronkelijke zending staat nog steeds bij DHL op aangemeld maar nooit ontvangen of verwerkt...