Kris Moortgat

Top! Snel en accuraat geleverd.

Stef van Driel

Zeer goed

Zafroellah Kallan

Ben snel en goed geïnformeerd over mijn aankoop, kon zonder twijfel het product aanschaffen

Sven

Ik ben uiterst tevreden over zowel het geleverde materieel als de professionaliteit van het bestel-en leveringsproces.
Het aanbod aan artikelen is heel uitgebreid. De eigenschappen van de spots...
Het aanbod aan artikelen is heel uitgebreid. De eigenschappen van de spots worden compleet en duidelijk weergegeven.
De levering gebeurt snel en de artikelen zijn verpakt in een stevig karton. Bijgevoegd, een kortingsbon voor de aankoop van een dimmer en een pen. Heel attentvol.

Jos Lankhaar

Heel goed ! Er was een verkeerde lamp gestuurd en binnen een dag had ik de juiste alsnog binnen.

Jan Maassen v/d Brink

Goede aflevering van de bestelling

Jonas Vandenborne

Geen opmerkingen. Ik had hele specifieke specificaties nodig en heb gevonden wat ik zocht.

Willem Stams

(Bewerkt)

Prima ledlampen; De enige die ik kon vinden met geringe inbouwhoogte. Geven mooi licht onder keukenkastjes en vervangen de oude halogeen spotjes wat enorm scheelt in stroomverbruik ( 5 x 3 W ipv 5x... Prima ledlampen; De enige die ik kon vinden met geringe inbouwhoogte. Geven mooi licht onder keukenkastjes en vervangen de oude halogeen spotjes wat enorm scheelt in stroomverbruik ( 5 x 3 W ipv 5x 15W).

Roger Kessels

Snelle verwerking, snelle bezorging.