Teus Flierman

Een zeer prettige ervaring

smit elektro

Aantal keren spots besteld , verloop is prima

Sjaak Nolde

Ik kan niet anders zeggen dat de service van deze firma excellent is. Na installatie bleek, dat ik enkele maanden eerder, niet de meest geschikte SPOTS had besteld. Na enig overleg werden de SPOTS... Ik kan niet anders zeggen dat de service van deze firma excellent is. Na installatie bleek, dat ik enkele maanden eerder, niet de meest geschikte SPOTS had besteld. Na enig overleg werden de SPOTS kosteloos omgeruild voor het juiste type. Ik ben zeer blij met het resultaat en met de service van dit bedrijf

Robert

Andries Van den broek

Dit was de akker eerste keer maar is heel goed bevallen, volgende dag al in huis en een prima product

Theo

Snelle levering, goed verzorgd!

Peter

Prima, Snelle reactie op mijn vragen.

Dennis

Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Eerst spots besteld die iets te klein waren voor mijn woning. Omdat ze wel mooi warm licht gaven besloten grotere spots te kopen. Deze spots bevielen ook goed en... Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Eerst spots besteld die iets te klein waren voor mijn woning. Omdat ze wel mooi warm licht gaven besloten grotere spots te kopen. Deze spots bevielen ook goed en het geld van de kleine spots na retourneren netjes terug gekregen