Ninkeartsy VOF

Net wat ik nodig had

Zou u dit bedrijf aanbevelen?/ Würden Sie diese Firma weiterempfehlen? / Would you recommend us? Ja

Rodney

Vijf sterren voor Ledpaneelgroothandel!
+ Producten werden snel geleverd (1 dag nadat ik besteld had)
Vijf sterren voor Ledpaneelgroothandel!
+ Producten werden snel geleverd (1 dag nadat ik besteld had)
+ 1 van de producten kwam beschadigd binnen, dit werd erg netjes en snel opgelost. (ik heb een nieuwe ontvangen)
+ Producten zijn van goede solide kwaliteit.
+ Scherp geprijsd.

SF

Prima bedrijf. Snel geleverd en gewoon normale prijzen.

www.Topdakkapel.com

In de levering zat een manco, dit is zeer accuraat opgelost. Top gedaan

Gudrun

Gord

Henk van Baalen

Er was iets fout gegaan met mijn bestelling waardoor, na reclamatie correct hersteld en met enige vertraging geleverd. Verder tevreden.

Hannes

Alles ging goed. Product zoals beschreven.

Edko Electronics & Event support

Zeer goede service

Theo

Gemakkelijk digitaal bestellen.
snelle levering
goed en veilig verpakt

Omnia | Omnia Reclame bv

Genoeg excuses maar geen oplossingen .

Reactie Ledpaneelgroothandel:

Beste Klant,
Hartelijk dank voor de feedback!
Onze Sales & Support afdeling neemt contact met u op.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?/ Würden Sie diese Firma weiterempfehlen? / Would you recommend us? Nee