John

Led panelen besteld. Snel geleverd en goede website.

Beste John,
Hartelijk dank voor de leuke feedback!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?/ Würden Sie diese Firma weiterempfehlen? / Would you recommend us? Ja

Eric

jens

Werken prima

A

Super

Paul

Perfecte oplossing

Beste Paul,
Hartelijk dank voor de geweldige feedback!
Leuk om te lezen, dat er de juiste oplossing is aangeboden!

Rob Ackermans

Helemaal perfect
Duidelijke site
Beveel jullie zelfs aan andere aan
De eerste bestelling is volgende week al van iemand

Ger Kuiper

Mijn eerste ervaring met Ledpaneelgroothandel betreft de bestelling van een tl ledlamp.
Deze werd keurig verpakt, bezorgt door Post NL en binnen twee dagen.
Via e-mail wordt je keurig op...
Deze werd keurig verpakt, bezorgt door Post NL en binnen twee dagen.
Via e-mail wordt je keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Ad van der heijden Elektrowerken

Clen Kievits

Ik heb mij product niet ontvangen

Beste Clen,
Hartelijk dank voor uw feedback!
Beste Clen,
Hartelijk dank voor uw feedback!
Wat vervelend om te lezen, via de track en tracé code kunnen wij wel een aflevering met handtekening terugzien. Onze Sales & Support heeft u via de mail gecontacteerd om een onderzoek en oplossing aan te bieden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?/ Würden Sie diese Firma weiterempfehlen? / Would you recommend us? Nee

Frebodruk Schiedam

Snelle en goede levering. Echter klacht ingediend waar spijtig genoeg geen reactie op is gekomen.

Beste Klant,
Hartelijk dank voor de vriendelijke feedback!
Beste Klant,
Hartelijk dank voor de vriendelijke feedback!
Excuses voor de vertraagde reactie via de email. Helaas is er momenteel wat vertraging opgelopen ivm hoge aanvragen waardoor wij niet op dezelfde dag kunnen reageren.