J.M. Visser

Een heldere kijk op zaken....

Het is niet de eerste keer, dat ik bij LEDs-Buy een aanschaf heb gedaan. Daar zit best wel wat tijd tussen, maar de kwaliteit en de correcte levering van de door mij bestelde goederen, verzendwijze... Het is niet de eerste keer, dat ik bij LEDs-Buy een aanschaf heb gedaan. Daar zit best wel wat tijd tussen, maar de kwaliteit en de correcte levering van de door mij bestelde goederen, verzendwijze incluis hebben op mij wederom een degelijk en prettig gevoel gegeven.
De site is "mooi om te zien" en vriendelijk in gebruik, waarbij de diverse keuzes duidelijk omschreven zijn
voorzien van passend en ondersteunende afbeeldingen. Dit is erg belangrijk , dat helpt bij het maken van (juiste) keuzes.
De goederen heb ik binnen een correcte tijdslimiet ontvangen en zijn goed verpakt verzonden.
Bij een volgende aanschaf van goederen zal hierdoor graag gebruik gemaakt worden van de diensten van deze firma.

Lichtend gebeuren

Snelle levering. Complete levering. Prima site

Snel verzonden en door de briefpostverzending ook goedkoop!

J. Weijenberg

Snelle service met een zeer hoge product kennis.

Ik doe graag zaken met LEDs-buy. Wanneer iets snel geleverd moet worden dan zullen ze altijd extra hun best doen om het mogelijk te maken. Kwa prijs zijn ze niet de goedkoopste, maar snel kunnen... Ik doe graag zaken met LEDs-buy. Wanneer iets snel geleverd moet worden dan zullen ze altijd extra hun best doen om het mogelijk te maken. Kwa prijs zijn ze niet de goedkoopste, maar snel kunnen leveren door de grote eigen voorraad en het kundige advies voor maatoplossingen en de goede service zorgen er voor dat ik al jaren alleen hier mijn LED producten bestel.

Fred F

De beste online winkel die er is.

Altijd zeer correct, foutloos, snel en op tijd.

gerarf

Goede en snelle levering van een aantal led spotjes!

Jan

Snelle en goede levering

Rob040

Dik tevreden.

Snelle levering, volgende dag had ik de bestelde LED's al in huis.

Piet van Dijk

Snelle service

Na een telefoontje over de juiste afmeting van stekker aan een 12Volt adapter,
kreeg ik direct de goede maten door, toen besteld met nog meer componenten en onderdelen.
De volgende...
Na een telefoontje over de juiste afmeting van stekker aan een 12Volt adapter,
De volgende middag al thuis bezorgd !
Hele goede en snelle service , bedankt LEDs-buy team !

H. El-Saar

Heel goed

Hele snelle levering en afhandeling, product komt goed overeen met beschrijving.