Consument

Beoordeling Ledstrip Winkel

Prima service, duidelijke website

Beschrijf hier uw ervaring

Dit was mijn eerste bestelling dus van echt ervaring is geen sprake ,nu ging het uitstekend

OK Company

Beschrijf hier uw ervaring

Alles ok,goed verpakt en mooi materiaal

Kan beter

Beschrijf hier uw ervaring

Producten snel in huis. Retour sturen niet kosteloos zoals tegenwoordig wel vaak het geval is. Aantal montage profielen waren beetje beschadigt, aan de achterkant dus niet heel erg. Bij het... Producten snel in huis. Retour sturen niet kosteloos zoals tegenwoordig wel vaak het geval is. Aantal montage profielen waren beetje beschadigt, aan de achterkant dus niet heel erg. Bij het uitzoeken hoe retour te sturen was er een btw actie, dus gevraagd of ik daar gebruik van kon maken, maar dat kon niet meer dat was jammer al met al had de ervaring dus beter gekund.

Mike lenaerts

Snel,vriendelijk en correct

Beschrijf hier uw ervaring

Hebben snelle en correcte service.
Bij vragen ook snelle response en vriendelijk.

Top product.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede materialen voor een gunstige prijs.

Ronald B.

Super(deluxe)!

Gewoon echt goed.

Gewoon echt goed.

Op de website staat alle informatie die je nodig hebt, ook nog eens in een kleine samenvatting aan het eind van de productpagina. Dit maakt het zeer eenvoudig om alle juiste onderdelen bij elkaar te zoeken.
Ik heb veel sites bezocht om te zoeken naar hetgeen ik wilde hebben en op deze site kwam ik niet alleen de juiste producten tegen, maar ook scherp geprijsd (heb een ledstrip-set besteld, goeie kwaliteit en incl. voeding!).
Kreeg netjes dezelfde avond nog een mailtje dat het al verstuurd was en de volgende dag in huis. Gewoon super.

Later nog even een vraagje gesteld via de online chat. Er werd snel contact gemaakt en ben direct geholpen. Ik zou graag meer winkels deze service willen zien aanbieden, complimenten!

Snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

snelle levering en goede prijzen

Timothy Verschoren

Naar het buitenland voor m'n leds

Beschrijf hier uw ervaring

Zéér tevreden van de dienstverlening. Snelle service, goede online opvolging als ik een vraag heb.
De titel zegt't zelf. Ik ben in't buitenland gaan kopen speciaal vanwege deze kwaliteit

Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Prima ervaring met deze webshop. Snelle levering en mooie kwaliteit.