Jan van der Starre

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, effectief contact via de chat functie. Goede prijs.

Goede voorlichting en snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

na wat mailcontact kreeg ik een offerte, wat heel makkelijk bestellen was en alles was binnen 24 uur binnen.

Patrick

Perfecte service, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

10 meter ledstrip RBG met controler gekocht, simpel aan te brengen en een verbluffend resultaat. Ook met vragen is Ledstripwinkel.nl snel in het beantwoorden. De service is ongekend!
Zeer...
Zeer positief.

Verlichtend advies

Beschrijf hier uw ervaring

Goede website, goede service. Handig dat je kunt chatten met een medewerker.
Wellicht een goed idee om een Nederlandse gebruiksaanwijzing toe te voegen aan het product.
Of informatie...
Goede website, goede service. Handig dat je kunt chatten met een medewerker.
Of informatie toevoegen waar je de handleiding op de site terug kunt vinden.

Top winkel

Beschrijf hier uw ervaring

Materiaal ziet er degelijk uit,moet deze wel nog inbouwen maar de led strip werkt goed. Eerst en vooral, een pluimpje voor de zeer snelle levering binnen de 24u en dat nog in het weekend.
Dus deze ledstrips winkel is ten zeerste aan te raden.

Myview

Goed en snel geleverd, scherp geprijsd

Beschrijf hier uw ervaring

Aluminium led profielen nodig gehad. Hier snel en niet al te duur kunnen bestellen. Had producten netjes verpakt volgende dag in huis.

Prima geregeld

ook goede telefonische backup

4m LED strip met music controller

Beschrijf hier uw ervaring

In het begin was het wat gerommel om alles op te plakken, maar uiteindelijk is het gelukt en dan is het het waard. Je zal erg tevreden zijn wanneer je het effect ervan ziet.

Uitstekende, kwalitatieve ledstrips aangekocht!

Beschrijf hier uw ervaring

Heel kwalitatieve ledstrips! Mijn vorige had ik in een doe het zelf winkel gekocht maar die waren van een andere materie, breekbaar en véél minder licht. De ledstrips die ik bij jullie aangekocht... Heel kwalitatieve ledstrips! Mijn vorige had ik in een doe het zelf winkel gekocht maar die waren van een andere materie, breekbaar en véél minder licht. De ledstrips die ik bij jullie aangekocht heb, ziet men al van buitenaf schijnen! Super gewoon..

Ronisch

Ledstrip voor badkamer

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb bij Ledstipwinkel een ledstripset (IP68) besteld voor in mijn badkamer.
De volgende dag al ontvangen en uitgeprobeerd. Alles werkte en de strip geeft
veel licht. Ik ben zeer...
Ik heb bij Ledstipwinkel een ledstripset (IP68) besteld voor in mijn badkamer.
De volgende dag al ontvangen en uitgeprobeerd. Alles werkte en de strip geeft
veel licht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering.