Goede levering

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering. Bestelling goed verpakt.
Prijs over het algemeen iets te hoog.

Marve

Uitstekende service

Beschrijf hier uw ervaring

zeer gunstige prijs en snelle levering.
klantenservice uitstekend.
goederen (ledstrip profielen + strip) van uitstekende kwaliteit.
een echte aanrader

dimi van hove

Top

Top. snelle levering
Je kunt uw producten goed opvolgen en ze worden nagekeken.
Top. snelle levering
Je kunt uw producten goed opvolgen en ze worden nagekeken.
Zo had ik de fouten profielen besteld voor mijn led strips . Ik kreeg binnen de 10 min een mail voor dit te melden. Super service

DESMAELE MARNIC

Alles prima binnengekomen, op slechts 1 dag tijd, goed verpakt, uitgeprobeerd en alles ok

L. Niessen

(Bewerkt)

In eerste instantie niet tevreden omdat 1 component niet werkte, echter nadat ik dit heb doorgegeven is er onmiddelijk een vervangende component toegezonden, helemaal super!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik het 2 ledstrips van 6 mt besteld maar 1 controller is defect en ik heb vervolgens gebeld. Men heeft vervolgens een nieuwe component kostenloos toegezonden. De strips werken nu perfect.

Verbetering controle uitleveren

Beschrijf hier uw ervaring

Er mag volgens mij wel iets aan kwaliteitscontrole gedaan worden. Alles snel geleverd, alleen 2 dingen niet volgens bestelling. Gebeld en reeds de volgende dag het juiste geleverd.
Er mag volgens mij wel iets aan kwaliteitscontrole gedaan worden.
Verder alles oké.

Ninebot tours Helmond bv

Ledverlicht t.b.v. ninebot tours Helmond bv
in 1 woord geweldig super kwaliteit en geen loze beloftes werkt perfect

Beschrijf hier uw ervaring

ik was op zoek naar goede led verlichting maar na diverse teleurstelling bij uw bedrijf uitgekomen en was zeer verrast over de kwaliteit die u leverde 50 mtr. led verlichting uit in stuk zoals... ik was op zoek naar goede led verlichting maar na diverse teleurstelling bij uw bedrijf uitgekomen en was zeer verrast over de kwaliteit die u leverde 50 mtr. led verlichting uit in stuk zoals gezegd na diverse teleurstelling bij u uit gekomen en kan echt niet anders zeggen super!!! ik zal uw bedrijf zeker bij andere aanbevelen en vandaag besteld morgen in huis !!!
ik zal t.z.t u wat foto,s door mailen van het eind resultaat.

Een regenboog beloofd ,een regenboog gekregen

Beschrijf hier uw ervaring

de ledlampjes zijn makkelijk te monteren ,en er zijn heel veel verschillende mogelijkheden
snel /traag/halder/gedimt
bij ons zal het vooral in slow motion gebruikt worden om het gezellig...
snel /traag/halder/gedimt
bij ons zal het vooral in slow motion gebruikt worden om het gezellig te maken in onze sauna

Zillig elektrotechniek.Bv

Gewoon goed!

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd op tijd en goed kwaliteit en service

Vanuytsel Stein

Uitstekende bediening

Beschrijf hier uw ervaring

Goede bediening, alles is vlot verlopen en sneller dan ik dacht aan huis gelevert