Marc

Tevreden over ledstrip

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had een ledstrip besteld maar die bleek bij afleveren niet correct te werken.ik heb contact opgenomen met de winkel en die hebben mij een aantal tips gegeven zodat de strip wel kon werken maar... Ik had een ledstrip besteld maar die bleek bij afleveren niet correct te werken.ik heb contact opgenomen met de winkel en die hebben mij een aantal tips gegeven zodat de strip wel kon werken maar dit lukte niet.
Ik hen de bestelling dan terug gestuurd en een week later had ik een andere die perfect werkt

rl

Aankoop ledprofielen

Beschrijf hier uw ervaring

snelle levering, ook online hulp was dik in orde...

Berg bouwbedrijf

Led-verlichting

Makkelijk om te bestellen
Snel geleverd binnen 24 uur
Online hulp bij bestellen

Patrick

Top levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snelle levering en goed en netjes verpakt.

Peter van Hout

Een aangename verrassing!
Een aangename verrassing!
Hoewel de site heel duidelijk was, toch even langs gegaan. Fantastisch geholpen met duidelijke uitleg en demonstratie van de verschillende LED mogelijkheden met de montage.
Heel goed en bedankt.
Peter van Hout

Beschrijf hier uw ervaring

Zoals boven reeds gedaan.

Maarten

Prima winkel met duidelijke uitleg

Beschrijf hier uw ervaring

rond gekeken voor led strips die werken met een geluidscontroller. bij de led strip winkel een prima pakket kunnen vinden waar alles in zit.

1 heel klein puntje van kritiek: de...

1 heel klein puntje van kritiek: de connectors waren niet heel goed aangedraaid waardoor ik dat zelf moest doen maar dat is ook het enige en niet moeilijk.

Jeroen

Bestelling led strips

Goede snelle levering.

Waterdichte ledstrip geretourneerd, superservice

Beschrijf hier uw ervaring

de ledstrip ontvangen, helaas werkte deze niet, na email contact de strip teruggestuurd en een nieuwe retour ontvangen, superservice

Coole ledstrip

Beschrijf hier uw ervaring

Vlotte levering, mooie en coole verlichting voor onze zoon zijn chillroom!