Han Olivier

Top top top

Beschrijf hier uw ervaring

Top service...ik had 2 verbindingskabeltjes te weinig besteld..hebben ze deze gratis na gestuurd...top..top..top...

Top winkel. . . Bestelling zoals het hoort geleverd.

Alexander Hermans

Een heel avontuur maar een uitstekende service!

Beschrijf hier uw ervaring

Nadat bij de eerste levering de controller niet werkte, is mij onmiddellijk een nieuwe verstuurd. Het is een heel avontuur geweest om uiteindelijk een werkende set in handen te krijgen.
Deze is helaas nooit aangekomen. Na hierover bericht te hebben, is mij weer een nieuwe verstuurd met een priority zending (klasse!)

Deze is de dag nadien gearriveerd maar helaas werkte de ledstrip nog steeds niet naar behoren en brandde slechts een deel van de leds.

Hierover heb ik terug een mail gestuurd waarna ze een volledig nieuwe set hebben opgestuurd, die tot mijn grote vreugde perfect werkt.

Lang verhaal kort; pech gehad met de verzending en vermoedelijk een controle mankementje maar perfect opgelost met een uitstekende service zoals je hem tegenwoordig niet vaak meer vindt.

jurgen motmans

Zeer tevreden

goede prijs snelle levering

Hans van Eindhoven

Super service

Beschrijf hier uw ervaring

De levering was snel en netjes. Toen we de spullen bekeken waren twee aluminium strips verschillend. Nadat ik daarover gemaild had werd dat snel opgelost. Een goed service voor een prima product.

Bestelling 2 complete sets ledstrips RGB.

Beschrijf hier uw ervaring

Vrijdag besteld ,zaterdag in huis. Helaas bleek 1 onderdeel, de controller met infrarood ontvangst, niet te werken. Maandag gebeld :geen probleem, we sturen een nieuwe. Niet nodig om het kapotte... Vrijdag besteld ,zaterdag in huis. Helaas bleek 1 onderdeel, de controller met infrarood ontvangst, niet te werken. Maandag gebeld :geen probleem, we sturen een nieuwe. Niet nodig om het kapotte onderdeel retour te sturen. Was vrijdag in huis en doet het nu prima. Dus ook in geval van een probleem,wordt je goed geholpen.

Led strip

Beschrijf hier uw ervaring

Goede ervaring als iets na aankoop defect taakt.

Aankoop SMD strip

Perfecte levering

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Ledstrip pakket besteld, voldeed helaas niet aan de verwachtingen (te fel), zonder problemen teruggestuurd en geld teruggestort. Alleen verzendkosten voor eigen rekening.