Zeer goed
Beschrijf hier uw ervaring
Besteld en de volgende dag in huis.Netjes verpakt en alles zoals omschreven geleverd.
Snelle levering, jammer dat er geëloxeerde aluminium profielen zijn geleverd i.p.v. de bestelde witte. Maar deze zijn ook mooi zodat omruilen niet de moeite waard was. De leds zijn ondanks de...
snelle service en ondanks een defect in mijn ledstrip blijf ik het vertrouwen houden in deze winkel
Een 5m RGB led set besteld. Per abuis een 1.5m set geleverd gekregen. Na dat ik dit via mail had gemeld werd alsnog snel de juiste set verstuurd met een retourbon voor de reeds geleverde set. Al bij...
Een jaar na aankoop is m'n adapter stuk gegaan. Ze hebben direct nieuwe opgestuurd! Goede service!!!
Had een splitter besteld maar er moesten meer pinnetjes in volgende dag in huis
Uitstekende kwaliteit en snelle levering voor een aantrekkelijke prijs, wat wil je nog meer?
Een aanrader dus.
kleurschakeringen zijn van slechte kwaliteit, lichtsterkte is enorm zwak, niet voor herhaling vatbaar!
Na onze bestelling hadden we na 24 uur alles binnen en konden we weer verder met ons project.
Vlotte levering. Aangepaste lengte besteld. Ongevraagd verbindingsdeeltjes meegeverd om meerdere mogelijke aansluitingen te kunnen maken. Goede nazorg via chat.