Ledstrips zonder afstandsbediening

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb 2 x 10 m ledstrips RGB met controller en afstandsbediening gekocht in Uw winkel. Na enkele dagen werkte de afstandsbediening niet meer dus heb ik een mail verstuurd. Geen probleem om een... Ik heb 2 x 10 m ledstrips RGB met controller en afstandsbediening gekocht in Uw winkel. Na enkele dagen werkte de afstandsbediening niet meer dus heb ik een mail verstuurd. Geen probleem om een nieuwe te verkrijgen, maar blijkt dat de controller een vrouwenuitgang heeft en het begin van de ledstrips ook, wss had ik het verbindingspinnetje mee terug geretourneerd. Terug een mailtje en nu ben ik wachtende. Dus veel geniet hebben wij nog niet gehad van onze ledstrips....

alles heel correct verlopen

Perfecte service

Beschrijf hier uw ervaring

Ik bestel regelmatig bij ledstripwinkel.nl en tot nu toe zijn al mijn bestellingen perfect afgehandeld. Ook mijn laatste bestelling is netjes de volgende dag gratis bij mij thuis bezorgd.

Mooie strips.

martin verkooijen

Prima service

heb voor de eerste keer besteld. had mijn pakket binnen 2 dagen netjes verpakt
krijg nette mails.

Goed advies, snelle en correcte levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Via de online chat diverse vragen gesteld. Hierop kreeg ik bruikbare antwoorden. De bestelling daarna is snel afgehandeld, binnen 24h na de bestelling hadden we de RGB sets al in huis.

Ledstrip 220v

Beschrijf hier uw ervaring

Scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering! Een tevreden klant.

Goede service via de chat

Beschrijf hier uw ervaring

Ik werd online goed geholpen. Mijn leken vragen waren geen probleem. Zo had ik snel alles bij elkaar wat ik nodig had en wist ik ook hoe ik het zou moeten gaan installeren.