Karel Hendrix

Complete ledstrip

Beschrijf hier uw ervaring

duidelijke site snel geleverd goede prijs

Guy Storms

Perfecte service en levering!

Beschrijf hier uw ervaring

duidelijk en snel antwoord op de gestelde vragen. Snelle en correcte levering. spontane melding en levering van een stuk dat vergeten was in de initiële levering. Zeer tevreden!

Koel witte ledstrips.

Prima product.
Opmerking. "Complete set" mist aan/uit schakelaar.

Jules van esbroeck

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en stipte levering

LUST

Bestelling bij ledstripwinkel

Beschrijf hier uw ervaring

Na een telefoontje naar ledstripwinkel over een verkkerde bestelling had ik na het retour zenden meteen de dag erna de juiste spullen in huis.

Stefan

Super Webwinkel met veel keuze...

Beschrijf hier uw ervaring

Deze webwinkel heeft een uitgebreide materiaal keuze en een snelle vakkundige service. Wij hebben met behulp van een 24 Volt ledstrip waarop 240 leds per meter zijn geplaatst, het lichtproject... Deze webwinkel heeft een uitgebreide materiaal keuze en een snelle vakkundige service. Wij hebben met behulp van een 24 Volt ledstrip waarop 240 leds per meter zijn geplaatst, het lichtproject kunnen realiseren wat wij voor ogen hadden. Deze ledstrip was zeer moeilijk te vinden bij andere webshops, waar over het algemeen alleen ledstrips tot 120 leds per meter worden verkocht. Tijdens het installeren constateerden we dat één 24 V ledvoeding een zeer irritante pieptoon afgeeft en na een email is er per direct een nieuwe toegestuurd. Super service!

Zeer snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

duidelijke site, met de juiste info. zeer snelle levering

bvba f.cras

Alles supervlot verlopen

perfect

R

Snel reactie op vragen en correcte snelle levering zoals beloofd

Perfect

Bart Kouwenberg

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Top geregeld. Snelheid en kwaliteit in combinatie met prijs. Go like this!