Kurt Engels

Duidelijke site en correcte afhandeling

Beschrijf hier uw ervaring

De snelheid van de levering en de duidelijkheid van de site hebben me overtuigd om hier te bestellen

;

A.W. van Moerkerk

Super service!

Beschrijf hier uw ervaring

Na goede informatie via de mail tot bestelling overgegaan. Helaas een defect in het product. Twee dagen later eenieder levering met een retoursticker. Helemaal top. Alles werkt prima.

Voor de tweede keer ledstrip besteld, weer perfect afgehandeld.

Beschrijf hier uw ervaring

Geheel naar verwachting! Snel en correct de order geleverd!

Mathias

Zo kan het dus ook.

Beschrijf hier uw ervaring

Schitterend product en een uitmuntende klantenservice. In-browser chatbox die op vijf minuten een nieuwe betaalmogelijkheid toevoegt, nooit gezien.

Martijn B

Koop ledstrip

Beschrijf hier uw ervaring

Een hele tijd geleden heb ik informatie gevraagd over een ledstrip en de bediening. Hier kreeg ik supersnel en een keurig antwoord op. Tussen het antwoord en de daadwerkelijke bestelling zat aanrdig... Een hele tijd geleden heb ik informatie gevraagd over een ledstrip en de bediening. Hier kreeg ik supersnel en een keurig antwoord op. Tussen het antwoord en de daadwerkelijke bestelling zat aanrdig wat tijd omdat ik mij aan het orienteren was, maar ik had de keuze voor mijn koop in mijn achterhoofd al gemaakt.

Ben er super blij mee

Patrick

Super tevreden met een uitstekende service

Zeer goede producten

Appie Snappie?

Eerste keer

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonisch contact over het product is mogelijk

Frank

Eerst wat problemen maar goed opgelost.

Beschrijf hier uw ervaring

We hadden wat problemen met de levering van een product en door een communicatie probleem het verkeerde besteld dat ook snel stuk ging. Gelukkig is alles goed opgelost en hebben we naderhand alsnog... We hadden wat problemen met de levering van een product en door een communicatie probleem het verkeerde besteld dat ook snel stuk ging. Gelukkig is alles goed opgelost en hebben we naderhand alsnog de juiste producten ontvangen.