R Schippers

Goede ervaring

Snelle levering !!!!!!!!!

Koetsier, architect

Goed bedrijf, de informatie over de lichtopbrengst kan beter.
Aangeven in lumen of iets dergelijks per meter.

Beschrijf hier uw ervaring

Ledstrips beoordeel ik als heel goed echter de kleefkwaliteit laat te wensen over.

Super service: gelijk antwoord op email en probleem gelijk opgelost!!!

Zie boven.

Edwin Elve

Snelle en goede service. Ik had een vraag hoe ik twee strips moest koppelen. Het antwoord was duidelijk en er werd ook nog verteld dat het met een klein extra onderdeeltje gemakkelijker was en na... Snelle en goede service. Ik had een vraag hoe ik twee strips moest koppelen. Het antwoord was duidelijk en er werd ook nog verteld dat het met een klein extra onderdeeltje gemakkelijker was en na mijn opmerking dat ik dat onderdeeltje niet had, werd er direct toegezegd dat het opgestuurd zal worden. De volgende dag had ik het in huis. Super.

Niels van den Berg

Goede service en snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Klante service met kenjis van het product geeft duidelijk advies bij extra vragen of specifieke toepassingen.

prima

Johan van Zwol Automaten BV

Bestel veel via het net. Tot nu toe de beste en het snelste.

Beschrijf hier uw ervaring

Begon al bij het bekijken van het artikel op de website. Had een vraag die snel en correct via de chat werd beantwoord. Echt helemaal top vanaf ee bestelling tot levering. Wist niet eens dat het... Begon al bij het bekijken van het artikel op de website. Had een vraag die snel en correct via de chat werd beantwoord. Echt helemaal top vanaf ee bestelling tot levering. Wist niet eens dat het allemaal zo snel kon.

van der Wal

Zeer goed chat contact en een nog snellere levering top!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snelle reactie op een chat vraag. Ik had veel vragen maar deze werden goed en duidelijk beantwoord. Top!

PB

Simpel, snel