Jack

Snelle levering goed materiaal. De stekkers waren degelijk vast gemaakt moest 1 tje wel dicht tapen.

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk te communiceren vrij snel antwoord en duidelijk.

Constant Theunissen

Levering met de ledsnoer is goed en snel gerealiseerd

Goede afhandeling

Han Dols

Prima logistiek, maar het product (waterdichte LED strip van 5 m) was aan de achterkant vies (zat olie of zo in, of was al aan het roesten? Maar ik merkte dit pas nadat het was ingebouwd. Heel... Prima logistiek, maar het product (waterdichte LED strip van 5 m) was aan de achterkant vies (zat olie of zo in, of was al aan het roesten? Maar ik merkte dit pas nadat het was ingebouwd. Heel jammer. Graag hierover een reactie naar han@dolsnet.nl

A. Schrama

Prima service!

Beschrijf hier uw ervaring

Led strips verkocht als WW bleken na montage geen WW maar gewoon koud wit, strip door leverancier omgeruild voor de juiste, super service!

(Bewerkt)

Trage reactie op vragen (pas na 1 week en 2 e-mails) en deze vragen ook nog eens deels fout beantwoord. Geen reactie meer gekregen op vervolgvragen.
update: Later is toch nog contact opgenomen...
update: Later is toch nog contact opgenomen (naar aanleiding van de matige review) en werd alsnog goed geholpen.

Dirk Hozeman, Dordrecht

Diverse keren heb ik een bestelling gedaan bij Ledstrip winkel. Dat ik voor deze winkel kies is primair omdat het de goedkoopste is en qua product geen verschil maakt met de duurdere aanbieders.... Diverse keren heb ik een bestelling gedaan bij Ledstrip winkel. Dat ik voor deze winkel kies is primair omdat het de goedkoopste is en qua product geen verschil maakt met de duurdere aanbieders. Bovendien is het gratis verzenden een pluspunt, andere webwinkels doen dat niet,

Onlangs ging er wat fout wat betreft de levering. De vergissing van Ledstrip Winkel werd per direct opgelost zonder enig probleem. Mijn ervaring met andere webwinkels is helaas anders. Het is daarom dat ik Ledstrip Winkel aan al mijn relaties wil aanbevelen.

Beschrijf hier uw ervaring

Alleen maar positief. Mocht er een ervaring in de toekomst zijn. want ik blijf via Ledstrip Winkel bestellen, dan vernemen ze dat direct.

Zeer goede service, zeer goed bereikbaar en snel reactie

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had een probleem met een ledstrip van 1 jaar oud en er is direct kosteloos een nieuwe opgestuurd, klasse.

PhilipS

(Bewerkt)

Snelle levering zonder verzendkosten.
Goede service als iets niet naar wens is.

Beschrijf hier uw ervaring

12V voeding was niet degene zoals op de foto, maar goedkope Poolse kwaliteit.
Voeding geeft inductiespanning op omgeving en gebruik die daarom niet.
Na bovenstaande feedback werd ik...
12V voeding was niet degene zoals op de foto, maar goedkope Poolse kwaliteit.
Voeding geeft inductiespanning op omgeving en gebruik die daarom niet.
Na bovenstaande feedback werd ik gebeld. Na overleg is een iets zwaardere voeding geleverd wel zoals op de foto, zonder bijbetalen. De 2e voeding is beter en heeft genoemd probleem niet
De verzendkosten voor retour zenden zijn voor Ledstrip winkel, omdat ik het een probleem vind dat zelf te betalen.

M. Vermeulen

Bij vragen wordt u te woord gestaan door een zeer vriendelijk man, met kennis van zaken. Na diverse bezoeken aan verschillende zaken weet ik dat kennis en ervaring lang niet overal even goed zijn!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en correcte levering & deskundig advies