Ad Stolzenbach

Goede leveringen. Duidelijk site.

Beschrijf hier uw ervaring

De track and tracing geeft vertrouwen in dit bedrijf. Daarnaast is er voldoende ondersteuning om je vragen te stellen.

jeffrey paulus

Duidelijk en direct

Beschrijf hier uw ervaring

er was iets fout gegaan met de korting, maar na een mail van onze kant is dit meteen netjes afgehandeld, erg netjes

Richard Bot

(Bewerkt)

Heb 2 LED-panelen besteld op LEDPANEELSTORE.NL

Beschrijf hier uw ervaring

Panelen staan mooi in de ruimte. Blijven alleen zachtjes branden nadat deze ogenschijnlijk volledig uitgeschakeld lijken. Voor dit 'probleem' een mail gestuurd waarop door LEDpaneelstore een nette... Panelen staan mooi in de ruimte. Blijven alleen zachtjes branden nadat deze ogenschijnlijk volledig uitgeschakeld lijken. Voor dit 'probleem' een mail gestuurd waarop door LEDpaneelstore een nette inhoudelijke reactie gegeven is. Probleem is daarmee nog niet opgelost maar onze elektricien zal bezien of hij het probleem alsnog zelf op kan lossen.

Rens der Kinderen / De Totaalmonteur

Zeer goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed advies en snel reactie op mijn vraag.

A.P.S. AldersProjectSupport

(Bewerkt)

Prima ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Tijdens het bestelproces ben ik goed geholpen met het maken van de juiste keuze , mijn Led verlichting moest 2 x een scherpe hoek maken van 30 graden en toch wilde ik het gootje met deksel... Tijdens het bestelproces ben ik goed geholpen met het maken van de juiste keuze , mijn Led verlichting moest 2 x een scherpe hoek maken van 30 graden en toch wilde ik het gootje met deksel toepassen.
Zonder advies had ik zeker de verkeerde lichtlijn besteld.
Verder werd het snel geleverd , en in een uitstekende conditie.

M van den Broek

Beschrijf hier uw ervaring

Ook garantie wordt snel afgehandeld na een telefoontje.

Mathilde Dekker-Versprille

Snelle levering, besteld en de volgende dag in huis.

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn bedrijf, snelle levering en goede producten.

Autotaalglas Tiel

Snelle levering en een ruim assortiment

Mooi product

Stefan Verdonck

Perfect advies en snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Perfect advies en snelle levering

Robert Jessen

Snelle levering en goede producten

prijs/ kwaliteit uitstekend