Van der Vlies

Heel reactif, op tijd aangeboden via post.nl

Beschrijf hier uw ervaring

Tevreden aangezien dat het was een eerste bestelling

Vincent Dutrieux

Efficient

Beschrijf hier uw ervaring

Al de lichtjes:) branden. Dus zeer tevreden over het resultaat

Albers vakwerk schilderen en spuiten

Prima producten ensued geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Het gene dat besteld is dat is ontvangen.

Correcte tijdige levering en afhandeling

Complete snelle correcte levering

Tjarko

Snel en vakundig geholpen

goed materiaal

Willem van ravensein

Keurig te woord gestaan,prima uitleg van de produkten

Beschrijf hier uw ervaring

Het bestelde product netjes geleverd toen een sencor defect was,de volgende dag meteen een nieuw opgestuurd gekregen, uitleg over het product en hoe aan te sluiten zeer duidelijk ook word tijd en... Het bestelde product netjes geleverd toen een sencor defect was,de volgende dag meteen een nieuw opgestuurd gekregen, uitleg over het product en hoe aan te sluiten zeer duidelijk ook word tijd en aandacht besteed.

Ciabatta

Uitstekend, de correcte info om op een gemakkelijke manier te bestellen

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer goede ervaring, gemakkelijk besteld, vlug geleverd, en vooral kwaliteit in de prijs verhouding

JohanCaulier

Positief, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

de connectoren aan de ledstrip bevestigen om een hoek te maken is toch niet zo simpel.

KBJ montage

Duidelijk en snel geleverd

Goede service

ElektraVolta

Als Elektricien bestel ik regelmatig ledstrips op professionele basis. Als het om ledstrips gaat bestel ik bij de ledstripwinkel. Veel al de volgende dag bezorgd via post NL. Daarnaast staan zij... Als Elektricien bestel ik regelmatig ledstrips op professionele basis. Als het om ledstrips gaat bestel ik bij de ledstripwinkel. Veel al de volgende dag bezorgd via post NL. Daarnaast staan zij mij met raad en daad bij indien ik vragen heb. Als ik in de buurt ben ga ik langs om de strips. Dus echt een aanrader