O Vries

Ledstrip is in alles snel. Levering, contact en probleem oplossen. n Voorbeeld voor vele anderen.

Beschrijf hier uw ervaring

Sterke punten zijn; levering, contact en probleem oplossen. Nadeel is dat bij mijn product geen handleiding zat en het verwijderen van de beschermstrip van de lijmstrip zeer moeizaam gaat.

reinier spaans

Uitstekende service en feedback

j.m.de jong

Mijn ervaring met Uw bedrijf was prettig. Een duidelijke website, het was een hulp voor mij om de juiste beslissing te nemen.

zie boven

Yvonne

Duidelijke beschrijving van de producten

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn dat er geen verzendkosten werden berekend. De bestelling werd supersnel geleverd, netjes verpakt en met een duidelijke gebruiksaanwijzing

Dick

Tevreden van onze bestelling

Fred

We kochten hier instapverlichting voor onder het bed, de verlichting werd snel geleverd. Echter een van de sensoren was kapot, na contact met de Led strip winkel werd snel een nieuwe sensor... We kochten hier instapverlichting voor onder het bed, de verlichting werd snel geleverd. Echter een van de sensoren was kapot, na contact met de Led strip winkel werd snel een nieuwe sensor nagezonden. Helemaal top.

Frans.

Op zich prima levering en bezorging; echter had ik bij mijn bestelling van de betreffende LED dimmers 12/24 v witte verwacht, deze stonden ook afgebeeld op de website; ik ontving vervolgens 1 witte... Op zich prima levering en bezorging; echter had ik bij mijn bestelling van de betreffende LED dimmers 12/24 v witte verwacht, deze stonden ook afgebeeld op de website; ik ontving vervolgens 1 witte en 5 zwarte (van het totaal over 2 bestellingen), terwijl ik natuurlijk de witte verwachtte...
Niet echt een ramp, maar wel een tikje een onverwachte verrassing....

Hoorn 2018

Bij telefonische navraag details led strip perfect geholpen en een goed advies

Beschrijf hier uw ervaring

Heel handige bestel site met info over gerelateerde producten.
Heel handige bestel site met info over gerelateerde producten.
Supersnelle levering en diverse goede mogelijkheden tot veilige betaling. We zijn heel blij met de aangeschafte ledstrip en geeft onze tuinoverkapping een luxe uitstraling.

Hans Roosendaal

Top. Scherpe prijs snelle levering zoals afgesproken

Arie Jongejan

Recentelijk bij de Ledstripwinkel te Amsterdam een set instapverlichting voor ons bed aangeschaft. Ik had gekozen voor een set voorzien van een dimmer omdat ik bang was dat het misschien te veel... Recentelijk bij de Ledstripwinkel te Amsterdam een set instapverlichting voor ons bed aangeschaft. Ik had gekozen voor een set voorzien van een dimmer omdat ik bang was dat het misschien te veel licht zou geven en achteraf ben ik ook heel blij met met deze keuze. Wij hebben de dimmers op de laagste stand gezet en dat geeft 's nachts, bij het uit- en instappen van je bed, een niet storend zacht en warm licht over de vloer rondom het bed. De set is van degelijke kwaliteit en werkt probleemloos. Fantastisch als je half slaperig in de nacht even naar het toilet wilt en niet overal tegenaan wilt lopen.
Er zat een duidelijke beschrijving bij en de montage was een fluitje van een cent. Over het resultaat kan ik kort zijn. Wij zijn zeer

Beschrijf hier uw ervaring

Ben zeer tevreden over het snelle afleveren door dit bedrijf, alsmede over de informatie met betrekking tot het tijdstip de levering.