Paul

Heel snelle levering, en een top product gekregen.

Beschrijf hier uw ervaring

De bestelwijze was zeer eenvoudig en met een goede beschrijving van het product. Ei dresultaat is zeer mooi.

theo

(Bewerkt)

Eerste keer nog geen oordeel

Beschrijf hier uw ervaring

artikel nog niet in gebruik genomen

Henk v d Heuvel

(Bewerkt)

Er was een probleem met geleverde product. Maar klachten afdeling heeft dit keurig opgelost

Beschrijf hier uw ervaring

Klachten afdeling denkt net zolang met je mee totdat klant teverden is

JS

Snel en correct geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Led-strip voldoet aan de verwachtingen.

Willem

Snel geleverd en goede duidelijke website

Duidelijke website

GP

Voor de tweede keer al iets besteld bij dit bedrijf, prima service en kan altijd goed zien wanner het pakket word geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring

Kwaliteit van de producten zijn prima, ze doen wat ze moeten doen

A.v.d.Hout

Aan vraag voldaan

Nico Van Dyck

Correct

Beschrijf hier uw ervaring

Alles mooi op tijd geleverd

Marc

Snelle levering, goede producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Het is jammer dat de LED strips en toebehoren nog best kostbaar zijn (setje is bijna 100 euro voor 3 meter RGBW, 80 Leds/meter) anders wist ik nog veel meer toepassingen. Het licht is erg fraai, en... Het is jammer dat de LED strips en toebehoren nog best kostbaar zijn (setje is bijna 100 euro voor 3 meter RGBW, 80 Leds/meter) anders wist ik nog veel meer toepassingen. Het licht is erg fraai, en voor mij belangrijk: het knippert niet. Ik zie bij goedkopere LED systemen altijd een frequentie in het licht en dat is bij deze strip helemaal niet het geval. Top dus.

ES

Overzichtelijke webshop
Prima prijs kwaliteit verhouding!

Beschrijf hier uw ervaring

Product snel en in goede orde ontvangen. Ledstrip besteld om in huiskamer kerstboom extra ui te lichten. Kleinkinderen waren sprakeloos!