Bij stock artikelen mag er misschien iets vlugger gereageerd worden, met opsturen van deze artikelen

Vriendelijke telefonische service

Bijl

Snelle service alleen jammer dat het niet compleet was. Waardoor we het dit weekend niet konden bevestigen. Na telefonisch contact is ons beloofd dat dit onderdeeltje alsnog opgestuurd wordt. Daar... Snelle service alleen jammer dat het niet compleet was. Waardoor we het dit weekend niet konden bevestigen. Na telefonisch contact is ons beloofd dat dit onderdeeltje alsnog opgestuurd wordt. Daar wachten we nu dus op. Zonder dat tussenstukje kunnen we niets beginnen.

an

Super afhandeling van mijn bestelling

Snelle verzending

Onno

Werkelijk waar top service. Ik had een fout gemaakt tijdens de installatie en ze hebben kosteloos het probleem opgelost.

Eerste ervaring met het bedrijf is zeer positief

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer vlugge levering vandaag besteld dag nadien geleverd

Je wordt er goed geholpen!

Beschrijf hier uw ervaring

De levering is ook heel erg snel!!!

Signtech

Top online service , perfect om een juiste keuze te maken

Bor ISCA NEDERLAND

Het is goed gegaan maar geef een mail als het product niet op voorraad is dan hoeft de klant niet te bellen maar ze komen de afspraak goed na

Wij hebben voor een project van de KULeuven een digitale LED-strip gekocht. Er is veel tijd besteed aan het zoeken van zo'n strip, dus het was een opluchting dat het uiteindelijk mogelijk was op... Wij hebben voor een project van de KULeuven een digitale LED-strip gekocht. Er is veel tijd besteed aan het zoeken van zo'n strip, dus het was een opluchting dat het uiteindelijk mogelijk was op zo'n eenvoudige manier dit aan te schaffen.

Heel tevreden over de bestelde producten, alleen de bezorging duurt wat lang, en is niet te volgen, twee dagen thuisblijven voor het leveren van een pakket is toch vervelend