theo

Perfect geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

Zij komen hun beloftes na goede service

Bas

Eerste bestelling.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd precies volgens afspraak ! Doe zeker vaker een bestelling.

Bas

Rob Vanderbroeck

Bestelling LED strips voor vijver

Beschrijf hier uw ervaring

Was voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde. Ging prima alles in goede staat ontvangen en ook snel.

Olaf

Vriendelijke mensen met goed advies.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had zelf een verkeerd onderdeel besteld.
Nagevraagd wat het goede moest zijn en ik mocht het verkeerde gewoon terugsturen.

Belle Rose bloemen en decoratie Woesten

Ledstrip rgb 3 m

Beschrijf hier uw ervaring

Perfecte service en zeer snelle levering , de woensdag om 11 u besteld, de donderdagmiddag al geleverd, kwalitatief product, goeie prijs kwaliteit

Zo kan het dus!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik was op zoek naar verlichting voor de gevel van mijn huis in de feestweek van onze stad. Telefonisch kreeg ik uitstekend advies, waarna ik via de webshop de spulletjes bestelde. Supersnelle... Ik was op zoek naar verlichting voor de gevel van mijn huis in de feestweek van onze stad. Telefonisch kreeg ik uitstekend advies, waarna ik via de webshop de spulletjes bestelde. Supersnelle bezorging thuis. Helaas lukte het niet helemaal, de dimmer bleek defect. Na een telefoontje werd per omgaande een nieuwe dimmer toegestuurd. Supervriendelijke en supersnelle service. Top!

Correct en snelle reactie

Beschrijf hier uw ervaring

Alles verliep prima en correct.
1 artikel werd nog nagezonden .

Sportcentrum BodyShape

1 ste bestelling

Beschrijf hier uw ervaring

Slechte levering op site staat levering binnen 1 dag wij kregen het pas binnen naar anderhalve week.
Product verder top.

JSP GROUP INTL

Perfect bedrijf om je ledstrips aan te kopen

Beschrijf hier uw ervaring

Al een paar keer besteld bij ledstripwinkel. Perfecte levering en producten zijn van een goede kwaliteit.

Prima en vlot!

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn om via chat op de site meteen een vraag te kunnen stellen en direct te kunnen bestellen. Levering was ook goed en snel.