Ik ben tevreden
Snelle levering en service bij retour.
Instructie voor de klant aanpassen, maar wellicht heb ik daar overheen gelezen: Vlottere terugbetaling zou fijn zijn.
Bedankt voor uw review! Bij aanschaf van trapverlichting ontvangt u instructies hoe u de verlichting dient te bevestigen en hoe u de installatie voorbereid d.m.v. boren. Daarnaast zie ik dat uw...
Snelle bereikbaarheid en kundig advies
?
nette producten past allemaal heel netjes. en zelfs ik kon met twee linker handen een prima resultaat behalen en punten score met mijn licht plan in de keuken!
Vriendelijke en behulpzaam
Losse profielen zaten zonder plastic in het pakket, handleiding zou makkelijk zijn
Uitleg
Uitstekend product, Tau Huisnummer Solarverlichting. Gemakkelijk te monteren en het is een super degelijk product. Blijft de hele nacht verlicht en werkt op een sensor.
Geen verbeterpunten te noemen. Doen wat ze beloven en nog snel ook, wat wil je nog meer.
Kwaliteitsvolle producten
Alles
Bedankt voor uw review. Hierbij wil ik benadrukken dat wij vanaf het begin af aan zeer betrokken zijn geweest om het probleem te achterhalen en op te lossen. Ik snap uiteraard dat u extra kosten...
Goede service