J van Rijt

Goed product

Snelle levering, goed product en eenvoudige installatie.

is dit niet annoniem?

Jammer

als ze niet leveren wat ze beloven, dan heb je niks aan sterke punten

dan denk je een profiel van 3 meter uit een stuk te kopen maar als je het bericht van PostNL krijgt dat er een doos van 1 meter onder weg is dan weet je al dat het niet klopt...

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Mijn profielen lever ik altijd in delen van 1 meter. Dit wordt ook vermeld op de productpagina´s van profielen langer dan 1 meter. Uit uw review maak ik op dat dit niet... Bedankt voor uw review. Mijn profielen lever ik altijd in delen van 1 meter. Dit wordt ook vermeld op de productpagina´s van profielen langer dan 1 meter. Uit uw review maak ik op dat dit niet duidelijk genoeg is vermeld. Ik zal uw feedback daarom meenemen om onze service en informatie te verbeteren.

Beste Bouten Hesen

Super

Service

Beste haagen

Geweldige service en heel behulpzaam om juiste materialen te bestellen. Zeen snelle reactie op vragen

Heel snelle reactie op vragen

Beste Latooij

Zeer goed

Ze gaven gelijk antwoord

Beste Boogert

Hele goede ervaring

snelle levering

ik mis nog een paar dingen in het assortiment
de aan sluit stekker 15 cm zijn erg kort als de regelaar en of dimmer in een behuizing moeten worden geplaatst is het lastig aansluiten.
de...
ik mis nog een paar dingen in het assortiment
de stekker verbinding aan de kant van de strip is kwetsbaar en zou in meerde lengtes verkrijgbaar moeten zijn.

Beste Verhaegh

duidelijk

weet ik niet

Beste Boeijinga

Goede service bij aankoop

Komen afspraken keurig na. Retouren worden keurig afgewikkeld.

Beste de Bode

losse elementen om de juiste aansluiting te kunnen maken

de stekkeraansluitingen zijn niet strak / sterk. Zijn snel los wanneer je ze installeert cq. net geïnstalleerd heb. Idee zou zijn deze verbindingen beter te klemmen zodat ze blijven zitten met een... de stekkeraansluitingen zijn niet strak / sterk. Zijn snel los wanneer je ze installeert cq. net geïnstalleerd heb. Idee zou zijn deze verbindingen beter te klemmen zodat ze blijven zitten met een beetje rek / kracht.

Patrick

Snelle reactie via chat en overzichtelijke site

Keuzemogelijkheden en duidelijke informatieve site

waardeloze hoekstukken om aan led te bevestigen, ik zou ze zelfs niet willen verkopen. Geven slecht of geen contact