Beste Koreneef

Diverse ledstrips besteld en ontvangen. Dat is prima gegaan. Nu heb ik alles thuis, maar ik mis eigenlijk een wat uitgebreidere gebruiksaanwijzing hoe de componenten op elkaar aangesloten moeten... Diverse ledstrips besteld en ontvangen. Dat is prima gegaan. Nu heb ik alles thuis, maar ik mis eigenlijk een wat uitgebreidere gebruiksaanwijzing hoe de componenten op elkaar aangesloten moeten worden en welke onderdelen bij de verschillende ledstrips horen.

De kwaliteit van de onderdelen

Wat uitgebreidere gebruiksaanwijzing of installatie-uitleg. Welk onderdeel hoort waarbij, en hoe aan elkaar te koppelen.

Veerle

Zeer goede eerste ervaring

Snelle en correcte levering, prima producten

Nog meer tutorial filmpjes of uitleg over gebruik en installatie van de aangeboden producten voor leken zoals ik.

Beste Keur

Zeer snel en vakkundig. Na het ontbreken van onderdelen (kan gebeuren), telefonisch zeer vriendelijk, meteen de volgende dag ontvangen.

Kwaliteit en snelheid

Gijsen Johan

Vlotte levering voor een aangename prijs.

Toekomstgericht.

Beste TAMBUYSER

Snel levering ,ruime keuze, overzichtelijke site. en gebruiksgemak

ruime keuze .

niet direct een advies.

Beste Kamping

Goede en snelle levering

Goede beschrijving

Beste Boven

Snel in het oplossen als er iets misgaat.

Sneller door verbinden met een techneut

B.O.

Positief verrast!

Na een aantal jaar troep te hebben gekocht die 1 zomer meeging besloten om bij ledstripkoning te kopen. Je merkt direct het verschil in kwaliteit, het zijn ontzettend degelijke producten. Ik raadt... Na een aantal jaar troep te hebben gekocht die 1 zomer meeging besloten om bij ledstripkoning te kopen. Je merkt direct het verschil in kwaliteit, het zijn ontzettend degelijke producten. Ik raadt het iedereen aan die een mooi project af wil werken met mooie verlichting.

None

Beste de couvreur

Met ledstrip ok , maar niets ontvangen ....

hopelijk het hulpcentrum van jullie

Een service na verkoop / calldesk

Pettinga

Goede service, snel

Klantenservice, levering, informatie op de website