Vandyck Jimmy

Over het algemeen tevreden op 1 enkel puntje na, maar is netjes opgelost.

Ruim aanbod en je vind voldoende informatie

Op de site wordt er vermeld dat je producten voor 23h besteld de dag nadien wordt geleverd.
Jammer dat ik na drie dagen zelf heb moeten bellen en daar te horen kreeg dat van mijn order 1 artikel niet voorradig was en daarom mijn order niet was verzonden.
Misschien best de klant zelf verwittigen dat iets niet voorradig is en de bestelling vertraagd is.

Edwin

Prima bedrijf ook als er iets mis gaat!

Prima bedrijf ook als er iets mis gaat!

Ik had een slimme ledspot voor in de tuin besteld in november 2021. Helaas hield vorige week de ledspot ermee op. Ik heb dit aangegeven bij de ledstripkoning en vrij snel kreeg ik instructies om te kijken of deze niet te herstellen was. Slimme lampen kunnen weleens geblokkeerd raken waardoor je ze moet resetten.
Dit was helaas niet mogelijk waarop de medewerker gelijk een vervanging voorstelde die razendsnel geleverd werd.

Kortom een topbedrijf ook nadat je het product gekocht heb!

Prijs en aftersales

Op dit moment kan ik niets bedenken.

Ramon

Goede producten

Goed advies en kwalitatieve goede producten.

Niet de goedkoopste

Beste Sluijter

Goede website en supersnelle levering

Alles beschikbaar wat je nodig zou kunnen hebben voor Ledstrips

Navigeren naar home is niet altijd vanzelfsprekend

Beste Geurts

Duidelijke website. Snelle levering. Vlotte en vriendelijke hulp bij vragen via de chat. Kwalitatieve producten. Geen opmerkingen.

Had probleem bij installatie maar via de chat werd is snel en duidelijk geholpen.

Beste Demuyt

Altijd al fijne ervaring, duidelijke overzichtelijke bestelsite, prachtige materialen en onmiddellijk bereid om voort te helpen.

Snelheid, correctheid, duidelijke site, materiaal, hulpvaardigheid en bereikbaarheid

Paulusma

Duidelijke website, levering volgens afspraak.

Duidelijke website, snelle levering

Beste Rosiers

Slecht!!

Eerlijk en duidelijk zijn!

Reactie LedKoning:

Beste heer Rosiers,
Beste heer Rosiers,
Ik vind het vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring met ons heeft gehad. Ik zou dit graag met u rechtzetten. Ik heb u daarom een email gestuurd maar tot op heden nog geen reactie van u mogen ontvangen. Zou u contact met mij op willen nemen? Ik kom graag met u in contact zodat ik u kan helpen. Ik hoor graag van u.
Siem
Team Klantenservice

Jet Schepers

Zeer goed ervaring met dit bedrijf. Solarlampenset gekocht. Volgende dag al geleverd. Bleek 1 lamp het niet te doen. Gebeld, ik word zeer vriendelijk geholpen en mij wordt beloofd dat er per direct... Zeer goed ervaring met dit bedrijf. Solarlampenset gekocht. Volgende dag al geleverd. Bleek 1 lamp het niet te doen. Gebeld, ik word zeer vriendelijk geholpen en mij wordt beloofd dat er per direct een nieuwe toegestuurd wordt. Deze wordt de volgende dag al weer geleverd.

Goede service, vriendelijkheid, snelle levering.

Ga zeker zo door. Klanten blijven jullie dan ook trouw!

Pascal Hereng

Heel goed

Producten makkelijk te vinden op het webshop.
Contact indien vragen makkelijk en snel zelf gedurende de week end

Af en toe detail in technische beschrijvingen.