Makkelijk besteld en snel in huis

Nvt

Keith Davies

Omgaan met Led Strip XL was gemakkelijk om te doen, al mijn vragen werden snel beantwoord en het eindresultaat is precies wat we zochten

Snelle antwoorden op vragen en bleven reageren op mijn vele vervolgvragen

n/a

emmous

Led kabel gekocht, achteraf verkeerde lengte gekozen, gevraagd te ruilen voor een kortere kabel. Mocht de gekochte kabel behouden en kreeg de volgende dag de goede kabel gratis thuisbezorgd.👍👍

Service.

Nee.

Raymond

Erg prettig, snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke website en onderdelen/artikelen makkelijk te vinden

Mijn eerste online bestelling naar alle tevredenheid.

Snelle levering. Product goed verpakt en in originele (verzegelde en antistatische) verpakking.

Dieter

Goed en niet goed! Op mijne laatste mail krijg ik geen reactie meer! Jammer eigenlijk!

Heel contentent in het begin, nu minder content!

Als er een reactie van ons (een klant) is dan graag een reactie terug of antwoord!

Goeie site en snelle levering

Snelle levering ,bestelde producten .top

De eerste bestelling was makkelijk en snel. Ook de levering was sneller dan verwacht, na de aangegeven uiterlijke besteltijd besteld en toch nog de zelfde dag verzonden, dus de volgende dag in huis!... De eerste bestelling was makkelijk en snel. Ook de levering was sneller dan verwacht, na de aangegeven uiterlijke besteltijd besteld en toch nog de zelfde dag verzonden, dus de volgende dag in huis! Goede eerste indruk!

Snelle bevestiging via de mail
Snelle mail met track en trace gegevens

Voor een levering van 2 profielen misschien iets kleinere verpakking of in ieder geval minder schuim / vulmateriaal.