Daniel Bakker

Hele goede en vriendelijke service je kan hier met een gerust hart bestellen

Saheed Nabie

Snelle service en goede telefonische ondersteuning. Ledstrips zijn van goede kwaliteit.

Whatsapp invoeren voor technische ondersteuning

Bert

Snelle levering en na kleine beschadiging binnen 48 uur nieuwe afdekstrip ontvangen.

Efficiënt en klantvriendelijk

Eerste kennismaking met dit bedrijf, geheel tevreden, geen klachten.

De video's met duidelijke uitleg.

Nee.

Jarno Wassink

(Bewerkt)

Helaas, wat onduidelijke informatie met betrekking tot het product,
Helaas, wat onduidelijke informatie met betrekking tot het product,
gevraagd of ze kunnen bellen over het product en hoe dit manco op te lossen (snoer is niet aan te sluiten op de accu van de vrachtwagen). Dit is een dag later gebeurd.

betere informatievoorziening mbt technische gegevens

Rocco

Absolute top klasse.
Van bestellen tot betalen en levering alles prima verlopen.

Er was een kleine onzekerheid bij mijn bestelling en ik werd onmidelijk opgebeld door een van de medewerkers waardoor het probleempje al meteen opgelost was.

Doe zo verder.

Rudy

Duidelijke website, snelle levering en kwaliteit.

Goed, behulpzaam, luisteren naar de klant. Tip stuur foto's hoe de onderdelen eruit zien.

behulpzaamheid

Tips over hoe het eruit komt te zien na installatie

Prima, snelle levertijd.

Duidelijke beschrijving

Geheel volgens verwachting en doet wat het beloofd.

Vandaag besteld=morgen in huis. Helemaal nagekomen. Vrijdag besteld, zaterdag in huis.
Goede prijs en product zoals besteld.

Helaas had ik wel verzendkosten omdat mijn totaalbedrag niet hoog genoeg was, grens ligt wel wat hoog.
Zat geen gebruiksaanwijzing o.i.d. bij het product. In de doos zat enkel het product zelf, meer niet. Wees verder voor mij wel vanzelf de weg hoe hij werkte.